Este important pentru toți părinții ca în momentul în care copiii lor sunt la o vârstă fragedă să le transmitem obiceiurile bune.

Comunicat de presă

Copiii trebuie să învețe regulile de politețe, astfel încât să știe importanța cuvintelor “mulțumesc” sau „te rog”, să învețe regulile prudenței, astfel încât să se asigure înainte de a trece strada și, de asemenea, este esențial să îi învățăm și regulile de igienă.

Un alt lucru important este să le explicăm faptul că o bună rutină de igienă și hidratare generează și o stare de bine atât pentru ei cât și pentru cei din jur! Mai ales în această perioadă când sezonul rece se apropie, chiar dacă zilele noastre sunt pline, aceste momente de învățare pot fi transformate în momente unice petrecute cu cei dragi. Spre exemplu, putem transforma lecția de igienă într-un moment de cântat împreună în timp ce spălăm mâinile, o baie cu bule distractivă sau un masaj relaxant în timp ce ne apropiem de cel mic. În acest fel, interacționând cu copiii noștri și distrându-ne cu ei, îi ajutăm să își dezvolte simțurile și în același timp avem și grijă de ei, deoarece știm că nu există nimic mai bun decât teoria pusă în practică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Pentru acest moment special, Johnson's® vă oferă game diferite, potrivite pentru toată familia: JOHNSON'S® Soft Wash ajută la îndepărtarea murdăriei și a până la 99% din germeni* protejând în același timp pielea de uscăciune., JOHNSON’S® Bedtime Bath este numai bun pentru a aduce distracția în timpul baiței cu o curățare ușoară și plină de bule și JOHNSON'S® Bedtime Soap pentru a încheia ritualul băiței cu un masaj delicat. Toate sunt concepute pentru a oferi o experiență inedită atât pentru copii, cât și pentru adulți.

JOHNSON'S Soft Wash (Loțiune de Curățare): Este special concepută pentru a ajuta la îndepărtarea murdăriei și a până la 99% din germeni* protejând în același timp pielea de uscăciune. Grație formulei sale bogată în ingrediente naturale, precum mierea, ceaiul verde și extractul de rooibos, aceasta curăță fara a usca pielea delicată și o lasă sănătoasă. Format: 500 ml.

JOHNSON’S Bedtime Bath (Loțiune de spălare bedtime): Odată cu creșterea copilului se schimbă și procesul de ingrijire a pielii. Așadar, am creat această formula specială de a îmbina spălarea copiilor noștri cu o baie plină cu bule si distractivă. Grație formulei noastre No More Tears®, bebelușii nu vor vărsa nicio lacrimă; produsul este la fel de delicat pentru ochi precum apa pură .Format: 500ml

JOHNSON'S Bedtime Soap (Săpun bedtime): Este realizat din ulei de cocos care ajută la menținerea unei pieli delicate, moale și sănătoasă. Hidratează și protejează pielea bebelușului pentru 24 de ore cu propsețimea produselor Johnson’s®. Săpunul este foarte bun atât pentru copii cât și pentru adulți! Format: 100g

* * Formulă care minimizează riscul de alergii.

** Test efectuat pe E.coli


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri