Conform celui mai recent Studiu de Audiență Radio*, desfășurat în perioada 27 aprilie-16 august 2020,  Radio ZU, parte a grupului Intact Media Group, își reconfirmă poziția de cel mai ascultat post de radio comercial din București.

Comunicat de presa
În cifre de audiență, performanța Radio ZU se traduce astfel:
BUCUREȘTI:
    • Radio ZU conduce topul CHR-urilor cu o medie zilnică de 216.700 ascultători unici. Față de primăvara acestui an, postul înregistrează o creștere de +8%. 
    • Pe targetul comercial (18-49 ani), Radio ZU are un public zilnic de peste 140.000 de unici. 
    • Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București cumulând cele mai multe sferturi de oră pe publicul comercial (18-49 ani). ZU deține 14.4% din piață. Față de vara 2019, Radio ZU își apreciază cota de piață cu +10%.
URBAN :
    • La nivel urban, Radio ZU ocupă a doua poziție în topul radiourilor. Zi de zi, Radio ZU este ascultat în medie de 1.278.000 ascultători unici. Față de primăvara 2020, Radio ZU înregistrează o creștere de +12% a numărului de ascultători unici în urban.
    • În ceea ce privește cota de piață, vorbim despre un trend ascendent în ultimele 3 valuri la nivel urban. Comparativ cu vara 2019, cota de piață a Radio ZU se apreciază cu +12%.
NAȚIONAL :
    • La nivel național, Radio ZU este ascultat zilnic de 2.011.300 ascultatori unici. Față de primăvara 2020, Radio ZU crește cu +12%.
    • De asemenea, interesul ascultătorilor față de programele ZU a crescut în rândul publicului comercial (18-49 ani). Un număr mai mare de ascultători a preferat Radio ZU în această vară. La nivel național (18-49 ani), Radio ZU a fost ascultat de peste 1.375.000 ascultatori unici, în creștere cu +10% față de primăvara 2020.

„Vă mulțumim pentru faptul că ne-ați reconfirmat ca fiind cel mai ascultat radio comercial din București”, a declarat Răzvan Popescu, în direct, la Radio ZU. 
„Vă mulțumim că apreciați în număr atât de mare ceea ce facem noi la Radio ZU. O meserie născută dintr-o plăcere”, a completat și Flick.

De 12 ani, „Hiturile se ascultă la ZU”
Radio ZU este numărul 1 datorită celor peste două milioane  de români care-l ascultă zilnic. Toți împreună și fiecare dintre ei  își fac simțită prezența în fiecare zi, de 12 ani, pentru că ZU este radioul stării de bine.
Din 14 septembrie, Buzdu, Morar și Emma se întorc cu Morning ZU, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00.
Popescu și Flick, „matinalii estivali”, vor prelua controlul pe tronsonul orar care i-a consacrat, luni-joi (16.00 – 18.00) și vineri (16.00 – 19.00). 
Se anunță un sezon nou plin de muzică bună, veselie, surprize și proiecte speciale.
 
*****
Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. 
Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.
Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Romantic FM – unul dintre cele mai îndrăgite radiouri din București
Romantic FM, cel mai longeviv brand radio comercial românesc, este preferat  zilnic de 93.100 de  bucureșteni,  potrivit celui mai recent  Studiu de Audiență Radio*, cu o cotă de piață de 4.9%.
În ceea ce privește numărul de ascultători unici, Romantic FM se consolidează de la un val la altul. Postul urmează un trend ascendent la nivelul target-ului comercial. În acest val, pe publicul comercial, Romantic FM își dublează cota de piață față de vara 2019, ajungând la o medie de 3.9%.
Romantic FM își fidelizează, de peste 26 de ani, un public de calitate, care apreciază originalitatea playlistului și rafinamentul selecției muzicale difuzate  pe frecvențele 101.9FM în Bucureşti, 98.6FM în Iaşi, 98FM în Bacău sau de pe www.romanticfm.ro.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri