4 Septembrie 2020 publicat în Noutati 2 share-uri

Sistemul imunitar are nevoie de suplimente naturale, care oferă un plus de vitalitate, pentru a răspunde eficient la provocările vieții moderne, care s-au amplificat odată cu pandemia Covid 19.

Bitterul, supranumit „elixirul vieţii”, este un remediu natural, un amestec din plante de leac, macerate, de obicei, în alcool, cu efecte terapeutice importante, precum menţinerea imunităţii, combaterea problemelor digestive, regenerarea ficatului sau reglarea stării psiho-emoţionale.

Folosind experiența acumulată de-a lungul a circa 25 de ani, compania băimăreană Hypericum Impex a creat bitterul „Taina Maramureșului”, un extract natural hidroalcoolic, obținut din 40 de plante medicinale cu proprietăți fitoterapeutice deosebite.

Remediul, care adună spiritul unic al plaiurilor magice maramureșene, este o concepție originală, fiind preparat aproape în integralitate din plante medicinale existente în flora României, majoritatea din cea spontană.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

„Taina Maramureșului” întârzie procesul de îmbătrânire prin reglarea funcțiilor organismului și datorită compușilor antioxidanți, ușurează traversarea etapei de menopauză la femei, amână instalarea osteoporozei (datorită proprietăților antiinflamatoare), calmează durerile articulare, întărește vederea.

„Taina Maramureșului este un stimulent general al organismului, un reglator al funcțiilor vitale și al stării de spirit, explică dl  dr.farm. Octavian Pop, administratorul Hypericum Impex. Este un adevărat «elixir al vieții» prin multiplele sale acțiuni binefăcătoare asupra sănătății și stării generale a corpului. Ajută la înlăturarea oboselii și stresului, prin conținutul bogat în substanțe active valoroase. Întărește imunitatea organismului în mod natural, fiind recomandat în viroze, gripe, infecții cu stafilococi etc. De asemenea, scade colesterolul din sânge, detoxifică organismul, stimulând eliminarea toxinelor pe cale renală, digestivă și sudorifică, ajută digestia, prin diminuarea durerilor abdominale și eliminarea balonărilor, iar prin caracterul coleretic-colagog (drenarea bilei), calmează crizele de colecist. Fiind ușor laxativ, este indicat în curele de slăbire, tratamentul antihemoroidal și în constipațiile cronice”, precizează dl Pop.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Bitterele produse de către firma Hypericum Impex, precum „Taina plantelor” cu sau fără alcool, „Taina plantelor” sub format de capsule sau „Ierburile vieții”, „Cardiovascular”, „Hypertonic”, „Hyper Anti-aging”, „Elixirul vieții”, pot fi consumate timp îndelungat, nu au contraindicații pentru persoanele sănătoase și se pot asocia cu medicamente atunci când sunt administrate corect și sub îndrumarea unui specialist. Cei care nu au voie să consume alcool, pot dilua bitterul în ceai fierbinte care provoacă evaporarea alcoolului.

„Hypericum Impex reprezintă un concept care a fost creat din dorinta de a aduce natura și plantele vindecătoare mai aproape de fiecare dintre noi, precizează dl Pop. Pentru aceea, mecanismul de obținere a produselor noastre se realizează cu ajutorul unor instalații de top, în vederea valorificării principiilor biologic-active și a creării unor arome deosebite”, a încheiat administratorul companiei băimărene.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri