Asociația Adrenallina Media lansează platforma The Future is Now, care centralizează nevoile spitalelor din țară pe COVID-19

12:04, 6 Aprilie 2020 publicat în Noutati

Voluntarii Asociației sunt în legătură cu spitalele, la nivel național, și updatează în timp real volumele echipamentelor necesare.

comunicat de presa 

Asociația Adrenallina Media lansează platforma online www.thefutureisnow, unde sunt centralizate nevoile de echipamente și aparatură ale fiecărui spital public din România, din toate județele, în speța COVID-19. Este vorba despre nevoi de materiale și echipamente precum halate de unică folosință, combinezoane, măști FFP2 și FFP3, dezinfectant, mănuși, ventilatoare și altele.

Citeste si:
Cum să vindeci și să îmblânzești o minte perfecționistă
Cum să vindeci și să...

Voluntarii Asociației sunt în legătură cu spitalele, la nivel național, și updatează în timp real volumele echipamentelor necesare.

Astfel, oricine este interesat să doneze pentru un anumit spital – persoană fizică sau juridică – poate vedea exact, în timp real, ce nevoie concretă are instituția.

Citeste si:
5 lucruri uimitoare despre dezvoltarea fătului în uter
5 lucruri uimitoare despre...

Traversăm un moment critic și urgența cea mai mare o reprezintă spitalele și medicii din prima linie. Este nevoie de fiecare dintre noi și vrem să facem un apel către toți cei care pot ajuta – cu bani, cu timp și expertiză. Așteptăm ONG-uri partenere, din anumite regiuni ale țării sau județe, alături de noi, ca să vedem cum anume putem fi complementari în a ajuta spitalele cu echipamente. Așa că cine vrea să ni se alăture ne poate contacta la adresa de email din platformă.”, spune Raluca Mihăilă, fondator Asociație Adrenallina Media.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri