Un lucru pe care îl puteți face alături de cei mici, care vă poate oferi și un moment de relaxare, este să ascultați povești împreună, citite pe platformă de bloggeri, trupe de teatru sau actori cunoscuți.

Comunicat de presa

În perioada aceasta, acasă a devenit pentru cei mici locul de joacă, sala de clasă, locul în care mai nou se întâlnesc doar virtual cu prietenii, însă poate fi și locul în care pășesc pe tărâmul poveștilor.

Când totul pare să se întâmple în același timp și în același loc, e ușor să simțim că am epuizat toate ideile și activitățile pe care le putem face cu cei mici. Dacă ai nevoie de puțină inspirație, poți găsi pe Facebook o mulțime de inițiative și oameni care au început proiecte frumoase, tocmai pentru a face această perioadă mai plăcută.

Un lucru pe care îl puteți face alături de cei mici, care vă poate oferi și un moment de relaxare, este să ascultați povești împreună, citite pe platformă de bloggeri, trupe de teatru sau actori cunoscuți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Și dacă nu sunteți siguri ce v-ar plăcea să ascultați, am strâns cele mai faine recomandări.

  •  Ioana Macoveiciuc (Prințesa Urbană), le citește povești, începând de la ora 18:00, timp de o oră celor care o urmăresc, încearcând să ofere comunității de părinți care o urmărește conținut numai bun pentru a petrece timp în familie.
  •  Dana Rogoz își dorește ca prin lecturile zilnice pe care le transmite live pe Facebook de la ora 16:00, să le ofere copiilor un spațiu virtual în care să asculte poveștile preferate, să îi învețe ceva nou sau pur și simplu să se distreze și să încerce o activitate nouă.
  •  Magic Puppet este o trupă de teatru independentă pentru copii. În lecturile zilnice pe care le transmit pe Facebook, vor să le ofere copiilor un conținut educativ și distractiv, iar părinților timpul de care au nevoie pentru a-și duce la bun sfârșit munca.
  • Povești din Pădurea Muzicală este o inițiativă ce îmbină muzica, lectura și teatrul. Timp de 2 luni, vă puteți bucura de câte 3 lecturi, piese de teatru de păpuși sau concerte în fiecare săptămână pe pagina de Facebook a proiectului.

Acestea sunt doar câteva dintre inițiativele create în ultima perioadă pe Facebook care te pot inspira pentru următoarea activitate pe care o vei propune celor mici. Resursele de pe platformă sunt folosite zilele acestea în moduri noi și surprinzătoare. Acest lucru este extrem de important în contextul actual: cu toate școlile și grădinițele închise, copiii trebuie să stea acasă cel puțin până după Paște. Combină acest lucru cu faptul că majoritatea adulților trebuie să muncească (chiar și de acasă) și încheie cu copiii care au nevoie de ore și ore de divertisment. Ceea ce face ca toate aceste inițiative să fie atât de importante.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Pentru a le mulțumi celor care transformă resurse de pe platformele sale în instrumente care aduc un impact pozitiv în lupta cu epidemia de COVID-19, Facebook își propune să promoveze cele mai interesante inițiative create de utilizatorii din România - de  la grupuri locale care vin în sprijinul persoanelor vulnerabile, la ședințe live de Yoga și Pilates sau idei de activități pentru părinți și copii.

Foto fr si main:  By Tatiana Bobkova/Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri