Atât de dulce - Primul talisman aniversar Pandora

12:01, 21 Ianuarie 2020 publicat în Noutati

Pandora relansează primul dintre talismanele de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a brățării faimoase Pandora Moments.

Comunicat de presa

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își exprimă poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments cu talismane, renumită și îndrăgită la nivel global de către colecționari ca o modalitate de a-și exprima iubirea și valorile prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000.

Citeste si:
Pandora dezvăluie puterea legăturilor dintre femei
Pandora dezvăluie puterea...

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Primul talisman de colecție!

Citeste si:
Pandora lansează în galaxia noastă colecția inspirată de Star Wars
Pandora lansează în galaxia...

În luna ianuarie relansăm unul dintre primele noastre talismane Pandora apărute vreodată: căpșuna dulce. Amintind de zilele lungi de vară și de aroma dulce și bogată a primelor fructe de pădure care apar, căpșuna dă viață tuturor simțurilor: vederii, gustului, mirosului și atingerii. Un talisman îndrăgit care conține atât de multe povești pentru atât de mulți oameni din întreaga lume. Talismanul în formă de căpșună 2020 în ediție limitată din argint 925 va fi lansat pe data de 20 ianuarie în magazinele selectate global, într-un număr extrem de limitat. Fiecare talisman poartă inscripția Pandora 20 și vine cu un certificat care marchează sărbătoarea pentru anul 2020.

#Pandora20

Un talisman. Un univers de povești.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri