OWEAR se adresează oricui îndrăznește să vorbească despre propria persoană și se integrează perfect în stilul fiecăruia.

Comunicat de presa

OWEAR este un brand 100% românesc ce vine cu o altă abordare a pieței de print și broderie. Articolele vestimentare create de OWEAR, ce se regăsesc în magazinul online www.owear.ro, combină materialele premium cu designul original, oferind clienților săi o experiență completă de fashion.

Toate produsele OWEAR sunt realizate în România din bumbac 100% de calitate premium și sunt accesorizate cu nasturi personalizați, acolo unde modelele implică accesorii de acest fel. Elementele de print și modelele de grafică sunt realizate folosind utilaje de imprimare digitală de ultimă generație, utilizate și de unele dintre cei mai cunoscute branduri de fashion la nivel mondial.

“Am pornit de la confort. Pentru că atunci când ești confortabil, atunci când respiri și te simți bine în pielea ta, emani încredere, lejeritate și optimism. Radiezi când te simți confortabil cu tine, cu cei din jur, dar mai ales, cu ce porți. Plecăm, așadar, de la bumbac. Bumbac 100%, bumbac premium, fin, pieptănat, țesut în materiale care curg, care respiră și care se calcă ușor. Apoi, ne concentrăm pe detalii, pentru că știm că micile detalii fac diferența. Așa că personalizăm nasturii cu brandul nostru, pentru ca cel care ne poartă produsul să o facă cu mândrie pentru că are un item unic și diferit.

Pentru că știm că fiecare are o eleganță aparte, îți mai oferim un serviciu suplimentar de personalizare: brodăm inițialele pe articolele alese, iar asta cu cele mai performante utilaje, folosite în lumea întreagă de designeri recunoscuți. Și dacă tot vorbim despre design, modelele imprimate sunt realizate de graficieni creativi, întocmai pentru a se potrivi cu personalitatea fiecăruia. Croielile noastre sunt fresh și îndrăznețe, originale și nonconformiste, tailored fit, slim-fit, gândite pentru a te evidenția pe tine, în cea mai naturală și potrivită lumină. Sloganul brandului, “Be aware of yourself!”, este îndemnul nostru pentru cei care aleg să poarte OWEAR”, spune Oana Alexandru, fondator OWEAR.

Pe lângă calitatea articolelor vestimentare propuse de OWEAR, experiența premium de shopping online este completată de modul în care produsele sunt împachetate și livrate către destinatorul final.

Mai mult decât atât, echipa OWEAR oferă clienților săi un serviciu de consiliere în alegerea cadourilor. Mai exact, un consilier de etichetă oferă clientului consultanță în alegerea produsului care să fie în ton cu personalitatea și stilul celei sau celui care urmează să primească darul respectiv, astfel încât investiția să fie una care să aducă satisfacție de ambele părți.

„Pentru că OWEAR este un stil, o atitudine, o opțiune a ta pentru o lume care îți dă voie să fii altfel, îți spunem că fiecare comandă este atent împachetată cu un mesaj unic și special, din partea noastră.

Iar dacă ai nevoie de un cadou la fel de special ca persoana căreia vrei să i-l dăruiești, un Consilier de Etichetă OWEAR îți stă la dispoziție. Împreună, vom găsi acel obiect vestimentar care să vibreze în ton cu personalitatea și stilul persoanei care o va îmbrăca.

De asemenea, cum am spus anterior, includem în oferta noastră și serviciile de personalizare (la cerere) a pieselor vestimentare alese – cu inițialele sau numele dorit”, spune Oana Alexandru.

OWEAR se adresează oricui îndrăznește să vorbească despre propria persoană și se integrează perfect în stilul fiecăruia. Produsele vestimentare marca OWEAR pot fi piesa de rezistență dintr-o ținută smart-casual, sport sau casual.

„Produsele noastre se adresează atât celor din mediul corporatist, nonconformiștilor, celor fascinați de stilul urban sau street wear. Categoriile de produse includ momentan o gamă variată de tricouri pentru femei și bărbați. Vorbim despre tricouri basic, tricouri asimetrice, tricouri polo. De asemenea, avem în gamă și bluze, malete și bluze pentru sezonul rece. În primăvară urmează să introducem pe www.owear.ro noi categorii de articole”, completează Oana Alexandru, fondator OWEAR.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri