Cursurile se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, aflati la inceput de drum si dornici sa se descopere si sa descopere secretele artei actorului.

comunicat de presa

Actriţa Nouria Nouri, absolventă cu media 10 a Facultăţii de teatru a UNATC I.L. Caragiale Bucureşti, şi-a dedicat ultimii 15 ani lucrului cu şi pentru cei mici, iar decizia de a-şi deschide propria şcoală de teatru pentru copii vine ca o urmare firească a experienţei acumulate în domeniu.

Colaboratoare a Disney Live! Feld Entertainment din America la spectacolele originale cu Mickey Mouse jucate în România la Sala Palatului, actriţă în producţia internaţională “Smurfs Live on Stage”, realizatoare de emisiuni radio interactive pentru copii, regizor şi actor al producţiei “Vitrega şi Voiosul” şi profesor de artele spectacolului la IT Kids Art School & Modelling Agency, Nouria Nouri se va afla şi mai aproape de copiii care vor să afle tainele profesiei de actor, invitându-i la cursurile de actorie pe care le va susţine. Acestea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, aflaţi la început de drum şi dornici să se descopere şi să descopere secretele artei actorului.

Actriţa Nouria Nouri îşi propune ca la absolvirea cursurilor sale, copiii să plece cu încredere de sine, curaj şi atitudine, exersându-şi în acelaşi timp dicţia, vocea, gesturile. Exerciţiile de improvizaţie vor fi cele care îi vor ajuta pe copii să-şi demonstreze inteligenţa, să-şi exerseze spontaneitatea, imaginaţia, să aibă iniţiativă şi să îşi susţină punctul de vedere fără teama de a greşi fiindcă la cursurile de actorie susţinute de Nouria nimeni nu greşeşte, ci toată lumea învaţă. În plus, printre informaţiile specifice, cursanţii vor beneficia şi de sfaturi legate de comportamentul în echipă şi de bunul simţ necesar pentru ca toate activităţile să funcţioneze la cel mai înalt standard.

“Înainte de a deveni actriţă, am absolvit Liceul Pedagogic, ceea ce a însemnat 5 ani de studii de pedagogie, psihologia copilului şi metodica predării. Faptul că acum am deschis această şcoală de teatru pentru copii îmi aduce enorma satisfacţie de a îmbina cele două profesii ale mele: cea de pedagog şi cea de actor. Practic, acesta este avantajul de care vor beneficia cursanţii mei şi care diferenţiază lucrul cu mine de lucrul cu alţi profesori de actorie pentru copii. Nu este suficient să fii un actor bun ca să poţi împărtăşi din tainele meseriei tale copiilor, ci este mult mai important să fii un pedagog bun.” a declarat Nouria Nouri.

Părinţii interesaţi ca cei mici să prindă curaj, să scape de timiditate, să vorbească clar şi corect, să nu se teamă să se prezinte în faţa unui public şi să-şi dezvolte calităţile native cu ajutorul cursurilor de actorie, sunt invitaţi să-şi înscrie copiii la Şcoala de Teatru Nouria Nouri. Pentru grupa care va începe cursurile pe 1 februarie, înscrierile se pot face până pe 24 ianuarie. Numărul de locuri este limitat fiindcă se pune accent pe calitate, nu pe cantitate.

Mai multe detalii AICI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri