Două spectacole de excepție și doi artiști desăvârșiți ai scenei românești, marchează finalul stagiunii 2019 la Castelul din Inima Capitalei!

comunicat de presa

Florin Piersic senior și Ozana Barabancea vor susține în premieră, pe 17 noiembrie și respectiv 6 decembrie, două spectacole cu totul deosebite pentru publicul bucureștean. Astfel, spectacolul-eveniment din 17 noiembrie îl are ca protagonist pe inegalabilul Florin Piersic senior, cel care a încântat inimile milioanelor de români de-a lungul timpului. Recitalul “Nu ma intreba câți ani am” este o celebrare și o radiografie profundă a vieții celebrului artist, un spectacol plin de emoție și inedit, în premieră pentru publicul din București.Timp de două ore, marele maestru al teatrului va impărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă va face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov. 
Pe 6 decembrie, de sfântul Nicolae, sunteți invitați la un concert inedit ce marchează începutul sărbătorilor de iarnă la Castel: Ozana Barabancea împreună  cu cei doi copii ai săi, alături de cei 40 de instrumentiști ai orchestrei Lumini Sonore.
Spectacolul “Sarbătorile de Iarnă la Castel” include, sub bagheta Ozanei Barabancea, colinde reinterpretate, uverturi din opere, arii, canțonete, muzică românească de film reorchestrată, muzica simfonica, jazz și poezie. 
Acest eveniment de sărbătoare are o durata de 90 minute si este dirijat de Ozana. Orchestra "Lumini Sonore" este compusa din 40 de tineri muzicieni, talentati si daruiti, care prin muzica lor transmit cele mai pure emotii. 
Pentru acest eveniment de înaltă clasă, Ozana colaborează cu soliști precum Oana Sarbu, Ina elena Dinca, Andrei Lazar, Mihaela Alexa si Sorin Zlat.

 Seria de evenimente artistice organizate de Le Chateau sub titulatura “Spectacol la Castel”, oferă publicului participant experiența încântătoare a unor evenimente culturale desăvârșite, alături de unii dintre cei mai apreciați creatori de artă ai țarii, în strălucirea și intimitatea Castelului din Inima Capitalei. Pentru fiecare spectacol sunt puse în vânzare un număr limitat de 300 de bilete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului
Biletele pot fi achizitionate de pe MyTicket.ro, Entertix.ro sau de la sediul Le Chateau din strada Turturelelor numarul 11, Telefon 0725.333.333. www.Le-Chateau.ro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri