La Veranda Mall distracția este garantată de Halloween – jocuri și concursuri, petreceri cu pinata, dovleci care se rostogolesc și multe alte activități specifice acestei sărbători îi așteaptă pe copii în centrul comercial.

Comunicat de presa

Creativitatea și îndemânarea celor mici vor fi testate în cadrul unui atelier de creat mături magice, care vor fi folosite ulterior într-un concurs de agilitate - Cel mai rapid zburător. Copiii vor parcurge o porțiune de traseu cu mătura, fără să o atingă, ca niște adevărați vrăjitori, după care se vor întrece în rostogolirea dovlecilor, cu ajutorul măturii, până la finalul probei. Cea mai rapidă și mai puternică mătură va câștiga concursul.

Jocul de ring toss, Witch’s hat,  va scoate la iveală ambiția și perseverența celor mici, iar cei care vor reuși să înscrie minimum 3 inele, pe care le vor câștiga spărgând baloane în formă de dovleci de Halloween, vor fi răsplătiți cu bomboane și caramele din partea Veranda Mall.

Pentru a încuraja și mai mult spiritul de competiție al copiilor, aceștia vor participa la jocul Pumpkin bowling. Fiecare echipă va trebui să doboare cele mai multe popice îmbrăcate în fantome, cu ajutorul unor mini-dovleci. Echipa care dărâmă cele mai multe popice va fi răsplatită cu surprize dulci.

Pinata Party reprezintă una dintre cele mai amuzante și așteptate probe de catre cei mici. Aceștia vor avea la dispoziție 4 pinata sub formă de dovleci, lilieci, păianjeni și alte creaturi înfricoșătoare, care vor conține cele mai dulci și mai bune recompense. La spargerea pinatelor, vor putea fi folosite cozile măturilor utilizate la concursul „Cel mai rapid zburător”.

Toți copiii care vor vizita Veranda Mall de Halloween vor pleca acasă cu o amintire amuzantă a acestui eveniment, de la photo corner-ul special amenajat. Într-un decor tematic, cu accesorii amuzante, cei mici vor avea ocazia să creeze amintiri de neuitat, împreună cu gașca de prieteni de la Veranda, sau chiar și cu părinții.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentului, poate fi consultat website-ul sau pagina oficială de  Facebook Veranda Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri