O echipă dedicată formată din 17 consultanți și specialiști în fashion își așteaptă clienții în spațiul comercial.

Comunicat de presă

O echipă dedicată formată din 17 consultanți și specialiști în fashion își așteaptă clienții în spațiul comercial de peste 1.000 de metri pătrați, ce include toate diviziile vestimentare: îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii și lenjerie.

Voici La Mode, deținătorul francizei Marks & Spencer pe piața din România, a pregătit un stoc de peste 22.000 bucăți, aproximativ 1500 opțiuni. „Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea noului magazin care va aduce brandul nostru mai aproape de comunitatea M&S din Timișoara. Ne bucurăm că putem veni în întâmpinarea nevoilor de diversitate stilistică a clienților din această zonă a țării și, mai ales, că Timișoara este locul în care se deschide primul nou magazin M&S din România, de la preluarea francizei de către Voici La Mode. Le mulțumim și partenerilor de la Iulius Town pentru susținere.” a declarat Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania.

Colecția de toamnă-iarnă 2019/2020, disponibilă deja în magazinul M&S din Timișoara, este atent curatoriată în așa fel încât piesele se completează reciproc, promovând versatilitatea, incluziunea și oglindirea modului în care femeia modernă își construiește garderoba. Toamna și iarna sunt o sărbătoare a designului clasic cu un twist contemporan. Stilul M&S reținut, sobru dar bogat în detalii pune accentul pe potrivirea materialelor și pe finisajele impecabile, întrucât calitatea dictează întotdeauna estetica brandului tradițional britanic. De la lână și denim, la piele și mătase, paleta de culori stă la baza călătoriei de la un sezon la altul: de la culorile de maro închis, ruginiu și tonurile tomnatice până la nuanțe de magenta și albastru, care aduc modernitate și un aer proaspăt pieselor sezonului.

Clienții din Timișoara au fost întâmpinați cu multe oferte și surprize. Primii 100 de clienți ce au intrat în magazin în ziua deschiderii au primit gratuit un voucher cadou de 100 de lei, iar toți clienții ce au achiziționat produse din magazin în weekend-ul de deschidere au avut un discount în valoare de 20%. Promoţiile continuă cu o ofertă de 20% discount la jeanși până în data de 6 octombrie.

Marks & Spencer este prezent pe piața din Romania din anul 2000, iar începând cu luna septembrie 2017 funcționează în sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer în: Băneasa Shopping City, Plaza România si Bucuresti Mall. Voici La Mode intenționează să-și extindă în continuare rețeaua de magazine și implicit să deschidă noi magazine în locații premium, consolidând prezența brandului britanic pe piața din România.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri