Orice femeie își dorește ca părul ei să arate impecabil în fiecare zi - să fie sănătos și strălucitor, să fie întotdeauna coafat sau să aibă culoarea perfectă. Părul are de suferit, însă, de fiecare dată când îl aranjăm – de la vopsitul frecvent, la coafarea zilnică a acestuia cu diferite dispozitive precum placa, ondulatorul sau feonul - toate acestea influențând aspectul părului, într-un fel sau altul.

Comunicat de presa

Dove te încurajează să fii creativă cu părul tău, fără să îți fie teamă că îl vei deteriora. Astfel, Dove îți pune la dispoziție gama Dove Nutritive Solutions, gamă care oferă firului de păr exact îngrijirea de care are nevoie și previne 90% din degradarea* acestuia chiar înainte să se întâmple.

Gama este îmbogățită cu tehnologia Keratin Repair Actives, care ajută la refacerea firului de păr în profunzime, datorită ingredientelor active ce pătrund în fibra firului de păr și întăresc cu fiecare spălare proteinele regăsite în aceasta. Firul de păr devine mai puternic, astfel încât despicarea și ruperea acestuia cauzate de rutina zilnică rămân de domeniul trecutului. Pe termen lung, aceste ingrediente active continuă să acționeze și să fortifieze firul de păr cu fiecare spălare. De asemenea, micile particule de silicon se distribuie pe toată suprafața părului asigurându-i protecție îndelungată, hidratare și un aspect sănătos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Toate variantele din gama Dove Nutritive Solutions se bucură de această tehnologie și oferă, în același timp, soluții pentru diferite tipuri de nevoi ale părului. Fie că dorești să îl protejezi de agresiunile zilnice, să îți păstrezi intensitatea culorii părului vopsit sau să îi oferi acestuia mai mult volum, părul tău primește răsfățul și îngrijirea potrivită.

Dacă îți place să îți aranjezi părul și să ai un look diferit de fiecare dată, Dove recomandă șamponul și balsamul Dove Intensive Repair, potrivite pentru părul degradat. Șamponul Dove Intensive Repair folosește elemente nutritive pentru a opri degradarea părului din interior. Împreună cu balsamul, asigură hrănirea în profunzime a oricărui tip de păr pentru ca tu să te simți liberă să te coafezi așa cum îți dorești și, în acelasi timp, să te bucuri de un păr mai rezistent și sănătos.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Mai multe detalii despre produse se pot găsi și pe pagina de Facebook Dove sau pe site.

Fii creativă cu părul tău și oprește degradarea acestuia chiar înainte să se întâmple!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri