Opt românce au ajuns în finala competiției Women Startup Competition Europe, susținute de AVON

Comunicat de presă

Zeci de femei interesate de start-up-uri și-au înscris ideile de business și proiectele inovatoarea la competiția de pitching Women Startup Competition Europe, susținută de Avon. Echipele care au fost selectate pentru semifinala competiției și-au prezentat ideile în cadrul unui eveniment special la București, pe 19 septembrie, la Impact Hub.

Cele 8 semifinaliste au susținut un pitch de două minute și au participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri de patru minute cu membrii juriului. La procesul de selecție a participat și Andreea Moldovan, Director General AVON în România, Republica Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia.

Proiectul câștigător al semifinalei de la București îi aparține AneiMaria Onică și se numește Nummo Kids, o aplicație de logopedie sub formă de joc dezvoltată special pentru copiii cu deficiențe de auz. Aplicația poate fi folosită și de către copiii care învață să vorbească sau au mici deficiențe de pronunție. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de proiectul Manna Food, idee aparținându-i Mihaelei Ilie, și de platforma Hireup, creată de Mihaela Nedelcu.

AnaMaria își va prezenta ideea de afacere la finala Women Startup Competition Europe, care va avea loc la Londra în noiembrie 2019. Din auditoriu vor face parte investitori internaționali, mentori de startup-uri și directori ai unor corporații globale.

„Proiectele au fost surprinzător de bune, iar pasiunea fiecărei candidate și dorința de a a da ceva înapoi societății ne-au inspirat pe toți în această seară. Fiecare candidată a fost o câștigătoare astăzi aceasta prin curajul de a-și urma visurile și prin încrederea de care au dat dovadă în această seară”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager Avon SEE.

Echipele câștigătoare vor putea beneficia de un program de mentorat, personalizat pentru beautytech și realizat de Avon, lider de produse cosmetice de înfrumusețare, oportunități pilot și contracte comerciale cu aceeași companie, precum și expunerea la nivel global.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri