Pentru că micile gustări trebuie să fie întotdeauna delicioase și hrănitoare, părinţii au acum un nou aliat: Mixul de Fructe de la Milupa, în 5 combinaţii de gusturi savuroase. Noile produse sunt combinații inedite de fructe, păstrate cu grijă într-un ambalaj transparent, modern, practic și ușor de utilizat indiferent de ocazie: acasă, la plimbare sau în vacanță.

Comunicat de presa

Mixurile de Fructe de la Milupa fără zahăr adăugat (conțin zaharuri prezente în mod natural), fără coloranţi şi fără conservanţi sunt potrivite pentru gustarea dintre mese a copiilor de peste 6 luni. Acestea sunt preparate prin procesul numit pasteurizare, care asigură păstrarea într-o foarte mare proporție a vitaminelor conținute în mod natural în fructe. În același timp, pasteurizarea permite ca mixul să fie bun pentru consum pe o perioadă de 12 luni.

„Noile Mixuri de Fructe de la Milupa conțin doar fructe, sunt fără zahăr adăugat, fără coloranți și fără conservanți, iar pentru că nu avem nimic de ascuns, am folosit un ambalaj transparent pentru a le oferi mamelor din România ocazia de a vedea cum arată produsul pe care îl vor consuma copiii lor", a spus Adriana Orbeanu, Manager de brand Milupa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Leagăn pentru toată copilăria

Mămicile pot alege între 5 Mixuri de Fructe delicioase: mix de mere, banane, mango, cocos; mix de mere, banane, coacăze negre, afine; mix de mere, mango, portocale; mix de mere, pere, banane, caise; mix de banane, mere, căpșuni, kiwi.

După ce capacul a fost înlăturat, Mixurile de Fructe Milupa sunt uşor de consumat, fie cu linguriţa, fie chiar direct din punguță în cazul copiilor cu vârsta de peste 1 an. Acestea sunt perfect adaptate nevoilor nutriţionale ale copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni şi 3 ani, însă pot fi consumate şi de către copiii cu vârste de peste 3 ani.

Mixurile de Fructe de la Milupa sunt disponibile în marile lanțuri de supermarket-uri și hypermarket-uri din țară. Produsul trebuie păstrat în loc uscat şi răcoros, la cel mult 25 de grade Celsius şi poate fi consumat în decurs de până la 12 luni, dacă nu a fost desigilat.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pentru mai multe informaţii despre noile Mixuri de Fructe de la Milupa, mămicile au la dispoziţie website-ul https://www.clubmilupa.ro/milupa-mix-de-fructe#start și pagina de Facebook Club Milupa.

Despre Milupa

Milupa, cu peste 90 de ani de experiență și calitate în nutriția celor mici, își propune să fie partenerul mămicilor pentru o nutriție echilibrată. Milupa oferă produse de calitate din ingrediente cultivate special pentru nutriția celor mici, dar și sfaturi specializate în perioada diversificării și a nutriției juniorului. Pentru mai multe detalii vizitati www.clubmilupa.ro.

Milupa este un brand Nutricia, unul dintre liderii mondiali în nutriția copiilor. Nutricia deține brandurile Milupa și Aptamil, care fac parte din grupul Danone  și oferă produse nutriționale de calitate superioară, bazate pe știință și cercetare. Cu o experienţă de peste 40 de ani în cercetarea laptelui matern, Nutricia  propune soluții inovatoare pentru alimentația copiilor de până la 3 ani, fie prin formule unice de lapte, fie prin alimente complementare, precum cerealele, mixurile de fructe și biscuiții. În România, Nutricia contribuie la educarea mamelor prin proiectul SAMAS (www.programsamas.ro), prima rețea de educatori perinatali care oferă cel mai extins program de sănătate și suport pentru mame și sugari în primele 1000 de zile. Principalul obiectiv al Asociației SAMAS este acela de a susține și încuraja alăptarea în primele 6 luni de viață (www.programsamas.ro).

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri