AVON România lansează noua True Colour Power Stay, cea mai rezistentă gamă de produse de machiaj, formată din ruj și fond de ten, pentru un machiaj de zi cu zi fără retușuri.

Comunicat de presă

AVON România lansează noua True Colour Power Stay, cea mai rezistentă gamă de produse de machiaj, formată din ruj și fond de ten, pentru un machiaj de zi cu zi fără retușuri care se menține perfect de-a lungul zilei, păstrând un aspect proaspăt și impecabil.

Rezistența îndelungată a rujurilor Power Stay ajunge la până la 16 ore de culoare intensă, fără să fie nevoie de reaplicare, în timp ce fondul de ten conferă acoperire îndelungată, fără să încarce, timp de 24 de ore - de la un răsărit și până la celălalt răsărit.

Rujul AVON True Colour Power Stay rămâne intact, fără pete și nu se estompează timp de 16 ore. Formula este ușoară și confortabilă și lasă o senzație continuă de catifelare. 8 din 10 femei au testat produsul și au confirmat rezistența îndelungată a rujului, disponibil în 10 nuanțe vibrante.

Fondul de ten AVON True Colour Power Stay promite rezistență de 24 de ore și aspect mat non-stop, nu se îndepărtează de pe ten pe durata întregii zile, aspect testat de 8 din 10 femei după aplicare, în cadrul unui studiu AVON. În plus, produsul are o formulă lejeră, cu textură naturală, care nu lasă urme pe ten și permite pielii să respire. Disponibil în 15 nuanțe potrivite oricărui ton al pielii, fondul de ten surprinde cu aceeași rezistență și acoperire completă, chiar și pe timpul antrenamentelor fizice, în locuri umede sau când tenul este supus la căldură.

Produsele din noua gamă AVON True Color Power Stay sunt disponibile în broșura AVON.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cea mai rezistentă gamă de machiaj de la AVON: noua True Colour Power Stay.