10 Mai 2019 publicat în Noutati 26 share-uri

La Pop-Up Store-ul AVON, vizitatorii au ocazia să testeze gratuit produse de îngrijire a tenului, să afle sfaturi de la experți în sănătatea pielii pentru a-și găsi produsul potrivit.

Comunicat de presă

AVON invită persoanele pasionate de frumusețe și îngrijire la primul Pop-Up Store Instagramabil din România, care este deschis în București, în ParkLake Shopping Center (parter), până pe 4 iunie 2019.

La Pop-Up Store-ul AVON, vizitatorii au ocazia să testeze gratuit produse de îngrijire a tenului, să afle sfaturi de la experți în sănătatea pielii pentru a-și găsi produsul potrivit, să afle pe loc nivelul de hidratare a pielii cu ajutorul unui skin tester, precum și tipul de ten și care sunt produsele de îngrijire care li se potrivesc, prin intermediul unui quiz interactiv. Cei interesați să achiziționeze produse pot plasa comandă online pe www.avon.ro.

Mai mult, AVON anunță că oricine postează în social media o poză de la Pop-up Store-ul Instagramabil, cu tag la @AvonSpace, primește pe loc un cadou.

Pop-Up Store-ul Instagramabil AVON este un concept unic în România, proiectat de arhitecți pentru a oferi un spațiu care exprimă pasiunea pentru frumusețe, în cel mai instagramabil mod, ce îmbină elemente de decor inspirate din social media, de la litere neon, jocuri de lumini și tag-uri ce exprimă ideea de încredere în sine. Cel mai #instafriendly loc al momentului devine astfel un mediu excelent pentru a testa produsele potrivite de îngrijire și pentru a-ți pregăti tenul pentru un selfie perfect.

Acesta este deschis zilnic, cu program între 12:00 – 21:00, de luni până vineri, iar între 11:00 – 21:00 în zilele de weekend.

Workshop de skincare la Pop-Up Store-ul instagramabil

Sâmbătă, 11.05.2019, începând cu ora 11:00, la Cinema ParkLake, sala VIP, va avea loc un eveniment despre îngrijirea pielii, susținut de medicul dermatolog Ioana Simian, specialist AVON și invitatul special, Monica Bârlădeanu, ambasador AVON. Evenimentul va fi moderat de Andreea Remețan și vor discuta despre cele mai frecvente probleme ale tenului, de ce trebuie să ținem cont în ritualul de îngriire, vor oferi sfaturi participantelor și le vor invita să testeze produsele

Participantele la eveniment vor avea parte de o experiență personalizată datorită skintester-ului, un device de testare a pielii, prin intermediul căruia este stabilit nivelul de hidratare a tenului. Astfel, vizitatoarele primesc sfaturi de îngrijire și recomandări de produse care răspund perfect nevoilor fiecăreia. De asemenea, aici poate fi realizat pe loc și un quiz care indică produsele cele mai potrivite.

Îngrijirea perfectă pentru fiecare tip de ten

Gamele de îngrijire a pielii prezentate de AVON – ANEW, Mission și AVON True Nutra Effects - oferă o varietate de produse, care asigură îngrijirea optimă pentru toate tipurile de ten și toate vârstele, de la curățare și hidratare, la estomparea ridurilor sau a semnelor de îmbătrânire și nu numai.

ANEW este una dintre cele mai cunoscute și longevive game din portofoliul AVON, cu produse folosite de milioane de femei.

Acestea au fost create pentru a ajuta la tratarea diferitelor probleme ale tenului precum pierderea fermității pielii, liniile fine, ridurile adânci sau petele pigmentare. De asemenea, gama a inovat constant, folosind tehnologii de vârf și oferind îngrijire optimă pentru tenul care necesită atenție specială.

Pentru o piele sănătoasă și radiantă, AVON oferă gama True Nutra Effects cu extracte naturale, fără parabeni sau coloranți.

Gama Mission aduce în exclusivitate ritualul frumuseții japoneze pentru tinerețe fără bătrânețe, cu soluții inovatoare antirid și de reîntinerire pentru un ten de porțelan. Informații complete despre produsele AVON sunt disponibile pe www.avon.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri