In plin sezon al Sarbatorilor de Iarna suntem in cautare de idei de cadouri care pe langa stil si spirit de sarbatoare sa ofere si versalitate si calitate.

Comunicat de presa

Radacinile scandinave ale brandului ECCO ne inspira in acest sezon in alegerea cadourilor ideale: design unic, functionalitate intuitiva, calitate exceptionala, utilitate si durabilitate deosebita.

Fabricate din piele premium accesoriile din colectia ECCO IOLA ofera stil si versatilitate, dar si optiuni variate de purtare, atat ca portmoneu cat si ca un clutch, ceea ce le face ideale pentru petrecerile de Craciun sau Revelion.

Fabricate din piele naturala, portmoneele ECCO IOLA reflecta eleganta si lux. Sunt perfect dimensionate pentru a pastra lucrurile esentiale, au un interior bine organizat si o captuseala durabila, cu proprietati de respingere a apei.

Versatilitatea gentilor ECCO SP 3 vine din aspectul luxos al pielii care ofera astfel un stil adecvat pentru orice ocazie, adaptandu-se cu usurinta oricarei tinute, fie ca este vorba despre o tinuta casual sau una de sarbatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Cu un design minimalist, rucsacurile ECCO SP 3 Mini reprezinta cadoul ideal pentru femeile ce au un stil de viata activ. Realizate din piele naturala cu aspect lucios, pot fi purtate in diferite moduri, datorita baretelor detasabile si reglabile.

Colectia de accesorii se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timişoara, Brasov şi Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri