De câte ori n-ați mers prin magazine pe 4 sau pe 5 decembrie și v-ați confruntat cu un adevărat furnicar de oameni al căror scop era să găsească cât mai repede daruri de Moș Nicolae pentru familie?

Cu toate că Moș Nicolae ne va vizita foarte curând, unii dintre noi lăsăm cumpărăturile pentru această ocazie pe ultima sută de metri. Din fericire, în lumea contemporană avem un aliat important care e mereu la dispoziția noastră – internetul! Iată în continuare câteva idei de cadouri de pus în ghete, care încap în ghete și în posesia cărora puteți intra rapid.

Experiențe inedite

Da, ați citit bine, e vorba despre experiențe care încap în ghete. Cum? Cu ajutorul scrisorilor ce însoțesc pachetele de cadouri experiențiale de la Complice.ro. Tratamentele la spa sau ședințele de masaj combinate cu degustări de ciocolată, cafea sau vin cu siguranță ar surprinde partenera în mod plăcut. Partenerul ar fi foarte încântat să găsească în dimineața zilei de 6 o scrisoare care să conțină o lecție de condus motocicleta sau o mașină de curse. Complice oferă și consultanță, astfel încât puteți crea și pachete personalizate de experiențe.

Daruri sănătoase

Și de Moș Nicolae putem face cadouri sănătoase. Având în vedere că dulciurile nu lipsesc niciodată din ghetuțele celor mici, e bine să ne asigurăm că sunt unele bogate în ingrediente favorabile organismului și cu un conținut scăzut de zahăr. La Vegis nu găsiți doar dulciuri sănătoase, ci și produse cosmetice și de machiaj realizate din ingrediente bio, pe care le puteți pune în ghetuțele cuiva din familie sau ale unei prietene.

Cadouri utile

V-ați gândit vreodată că puteți alege cadourile de Moș Nicolae pentru toată familia de la o librărie? Dacă atunci când trebuie să oferiți ceva în dar preferați lucrurile ceva mai practice, puteți alege cu această ocazie ceva de la Libris, cum ar fi agende cu personaje de poveste sau seturi de creioane colorate pentru cei mici sau seturi de instrumente de scris elegante pentru „cei mari”.

Lecții de dans

Din categoria cadourilor surprinzătoare, și lecțiile de dans încap în ghete dacă sunt ambalate sub formă de gift card. Dansul se numără printre cele mai benefice hobby-uri, având efecte multiple asupra organismului, dar și asupra laturii mentale a celor care îl practică. Cu gift card-ul Arthur Murray puteți ajuta pe cineva drag să facă cunoștință cu lumea dansului într-un mod neașteptat.
 

Flori nemuritoare

Florile pot fi dăruite cu aproape orice ocazie, iar Moș Nicolae nu face excepție. Ghetele pot fi folosite cu ușurință pe post de vază pentru un trandafir criogenat, pe care destinatara îl poate păstra ca amintire pentru cel puțin 10 ani. În urma procesului de criogenare, trandafirii de la Floria pot rezista și până la 25 de ani, ceea ce îi transformă cu succes în elemente decorative.

Accesorii speciale

Suntem oficial în luna sărbătorilor, iar gândurile noastre se învârt deja în jurul petrecerilor de sfârșit de an. Găsirea ținutei ideale pentru o astfel de ocazie poate fi o provocare pentru unele persoane, așa că de ce să nu îl punem pe Moșu’ să lase accesorii elegante în încălțările prietenelor? Voalete și pălării accesorizate cu pene sau mănuși extravagante din dantelă sau satin ce pot fi asortate cu rochia aleasă pentru party-ul de Revelion găsiți la SevenSins.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri