Luna reducerilor e aici! Dacă nu v-ați decis încă ce vreți să cumpărați de Black Friday, e timpul să vă puneți ordine în gânduri, deoarece magazinele online anunță și anul acesta un val spectaculos de reduceri.

Comunicate de presă

Și, să fim serioși, cui nu-i plac reducerile? Unul dintre cele mai recente studii ale GpeC și Eureka Insights arată că 7 din 10 români din mediul urban cu acces la internet economisesc în așteptarea reducerilor de Black Friday și își manifestă intenția de a cumpăra cadouri în perioada noiembrie-decembrie. Așadar, am încropit o listă de site-uri care vor intra în curând în febra reducerilor și pe care trebuie neapărat să aruncați o privire.

Cu toții am devenit foarte bine antrenați în ringul tehnologiei, ceea ce nu e neapărat un lucru rău, însă ce e prea mult strică. Atunci când simțim nevoia de relaxare, organizăm de obicei ieșiri cu prietenii, mergem să vizionăm un film sau începem un serial nou. Totuși, dacă vreți să vă dați cu adevărat un „refresh”, merită să alegeți calea cititului. Cărțile ne ajută să ne deconectăm, ne îmbunătățesc memoria și gândirea critică, pun imaginația la treabă și sunt considerate ca fiind o formă eficientă de terapie. Titluri interesante găsiți la librăria online Libris, care va avea luna aceasta reduceri la 60% dintre cărțile de pe site.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Timpul petrecut alături de persoanele dragi nouă este neprețuit, iar joaca este o necesitate din când în când, indiferent de vârstă. Dacă le combinăm pe cele două, reiese un mod energic și interesant în care ne putem petrece serile în familie sau alături de grupul de prieteni. Jocurile în echipă sunt distractive și benefice deoarece încurajează colaborarea și improvizația și stimulează spiritul competitiv. Dacă vreți să alungați monotonia, puteți opta pentru jocuri ca Activity, Dixit, Catan sau alte jocuri interactive de pe www.educlass.ro, unde de Black Friday vor fi reduceri de până la 70%.  

             

            Un stil de viață sănătos presupune câteva sacrificii, însă nu este nici pe departe imposibil de atins. Unele produse naturiste, cum ar fi mierea, acționează ca niște adevărate antibiotice naturale și au rol preventiv, astfel încât să protejeze organismul și pielea chiar și în perioadele mai dificile. Produsele apicole au efecte extrem de benefice și sunt bogate în vitamine și aminoacizi, iar utilizările lor sunt multiple. Printre sutele de produse cu ingrediente naturale de la Vegis găsiți și o serie de cosmetice cu efect revigorant de îngrijire a pielii, care are nevoie de și mai multă hidratare în sezonul rece. De asemenea, pachetele speciale de cosmetice pot fi dăruite în familie de sărbători, iar aproape 600 de produse de pe site vor avea prețuri speciale de Black Friday.

Merită să profitați de reducerile de luna aceasta și pentru a-i face o surpriză neașteptată persoanei iubite. Originalitatea e importantă atunci când le oferim daruri celor apropiați, iar cadourile experiențiale sunt o idee foarte bună pentru cei care sunt mereu în căutare de experiențe memorabile și dornici să-și facă amintiri frumoase alături de partener.

Complice.ro vă ajută să oferiți cadouri speciale, care să demonstreze cât de mult îi prețuiți pe destinatarii lor. Puteți alege de exemplu să închiriați o autorulotă prin intermediul pachetului Wander all around, cu care să mergeți oriunde doriți, experiență ce vine însoțită și de o cină romantică în doi.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri