Gamele de ingrijire de la Fudge se reinventeaza.

Comunicat de presa

Gamele de ingrijire de la Fudge se reinventeaza, tinand cont de cele mai noi tehnologii din domeniu si de cerintele consumatorilor, in continua schimbare in ultimii 5 ani. Design-ul ambalajului si mesajul vizual devin si ele premium, pentru a completa formula de calitate superioara cu rezultate dovedite.

Noua tehnologie Opti-Plex

Expertii Fudge considera ca repararea cuticulei parului este mai importanta decat un efect estetic global al aspectului parului. Dr. Paul Evans, Technical Director spune: in cazul parului colorat, cuticula este si mai importanta, deoarece s-a actionat chimic asupra sa, iar pierderea culorii este si mai posibila. De asemenea, femeile cu parul colorat experimenteaza ruperea parului, o textura greu de aranjat si lipsa stralucirii. Tehnologia Opti-PLEX・ functioneaza cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetala, care se pozitioneaza in interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forta anti rupere, lubrifiere de durata, stralucire si inchidere a cuticulei pentru pastrarea culorii.

Noile game Care din portofoliul Fudge care sunt disponibile in toate saloanele GETT’S incepand cu luna octombrie sunt: Damage rewind, Clean Blonde, Cool Brunette, Luminizer si Xpander (alaturi de tratamentul Time Machine pentru repararea in profunzime).

Damage Rewind este gama care promite 90% par mai puternic, stralucire si sanatate, chiar si pentru lungimea xxl!

Special creat pentru parul uscat , degradat si tratat chimic, samponul Damage Rewind repara, reda stralucirea si hidrateaza parul uscat si deteriorat.

Tehnologia opti-plex din acest sampon- functioneaza cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetala, care se pozitioneaza in interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forta anti rupere, lubrifiere de durata, stralucire si inchidere a cuticulei pentru pastrarea culorii.

Este ideal pentru utilizare frecventa, lasand parul mai moale, mai sanatos, matasos si puternic, actionand prin repararea cuticulei firului de par.

Luminizer, gama pentru un par stralucitor li luminos, ofera hidratare si lejeritate pentru firul de par timp de 48 de ore. Datorita complexului iluminator micellar oil si tehnologiei smoothing swish, parul este cu 85% mai puternic si cu 100% mai stralucitor.

Tehnologia Opti-PLEX・ functioneaza cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetala, care se pozitioneaza in interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forta anti rupere, lubrifiere de durata, stralucire si inchidere a cuticulei pentru pastrarea culorii.

Pentru un volum de la radacina, care se mentine pe parcursul a 24 de ore a aparut gama Xpander.

Folosirea frecventa a samponului si balsamului asigura marirea densitatii firului de par cu pana la 180%.

Tehnologia Opti-PLEX・ functioneaza cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetala, care se pozitioneaza in interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forta anti rupere, lubrifiere de durata, stralucire si inchidere a cuticulei pentru pastrarea culorii.

Clean Blonde, cea mai iubita gama decolor toning ofera acum un par blond mai sanatos si o culoare perfecta, fara galben nedorit.

Cool Brunette, varianta de tonere pentru brunete si satene iti indreapta atentia catre stergerea tonurilor de oranj si rosu din par instantaneu. Parul vopsit brunet devine cu 85% mai puternic si mai neted, iar culoarea nu paleste si se mentine cu pana la 30 de spalari. Parfumul produselor este deosebit de placut si puternic si se mentine toata ziua.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri