Pentru a sarbatori Halloween-ul cum se cuvine, incercati una dintre retetele noastre. Dar fiti avertizati! Nu sunt pe baza de dovleac, ci pe baza de film.

Comunicat de presa

Ce se Intampla cand vine Halloween-ul si se stinge lumina? Incepe filmul In sala de cinema. Si pentru ca de ce ti-e frica, nu scapi, pe 31 octombrie mai bine nu stati singuri In casa, ci va luati prietenii si mergeti la Cinema City. Iar pentru a sarbatori Halloween-ul cum se cuvine, incercati una dintre retetele noastre. Dar fiti avertizati! Nu sunt pe baza de dovleac, ci pe baza de... film.

Reteta 1: Preturi de speriat la filme horror

Pasul 1: Alegi un film dintre cele mai Infricosatoare si mai incitante, perfecte pentru Halloween: „Goosebumps 2” (disponibil In avanpremiera); „Halloween”, „Misterul ceasului din perete”, „Calugarita: Misterul de la manastire”, „Sfarsitul vine noaptea”, „Blestemul celor ramasi”, sau „Hell Fest. Parcul groazei”.

Pasul 2: Cumperi bilet la un pret groaznic de mic. Brrr!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pasul 3: Pentru ca ai facut economie, Iti iei un popcorn mare. si suc! Yey!

Pasul 4. Intri la film.

Pasul 5: Repeti toti pasii de mai sus.

Reteta 2: Happy Halloween cu cina & film, doar la Cinema City VIP din ParkLake

Pasul 1: Alegi dintre cele mai asteptate filme ale toamnei – „Bohemian Rhapsody” (avanpremiera), „Goosebumps 2” (avanpremiera), „Hunter Killer” sau „Halloween”.

Pasul 2: Iti iei bilet.

Pasul 3: Te bucuri de cina speciala, cu meniu nelimitat, precum si de specialitatile festive pregatite pe loc.

Pasul 4: Iti iei popcorn, nachos, suc, iar apoi te asezi In fotoliul VIP, gata pentru o experienta cinematografica demna de un star.

Pasul 5: Repeti toti pasii de mai sus.

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri