Noua colectie ECCO SOFT 1 pentru toamna/iarna 2017 intruchipeaza stilul urban contemporan si cuprinde atat pantofi cat si ghete in culori multiple precum rosu, mov, albastru, dar si culori neutre de alb, negru si

Comunicat de presa

In toamna anului 2017, stilul retro poate insemna si imbratisarea celor mai futuriste si moderne tehnologii. Iar noua colectie ECCO SOFT 1 are inca stilul si spiritul urban din anii 1980, dar prezinta inovatii tehnice care il fac mai usor, mai moale si mai confortabil.

Reinventati pentru noua generatie, acesti pantofi versatili reprezinta imbinarea armonioasa dintre pielea moale si talpa incredibil de flexibila, realizata dintr-o singura componenta. Noul ECCO SOFT 1 este o intalnire dintre CLASIC si CONFORT, confortul fiind mult evoluat de la lansarea originalului datorita inovatiilor tehnologice pe care le-a facut brandul ECCO incepand cu anii 1980.

Noua colectie ECCO SOFT 1 pentru toamna/iarna 2017 intruchipeaza stilul urban contemporan si cuprinde atat pantofi cat si ghete in culori multiple precum rosu, mov, albastru, dar si culori neutre de alb, negru si gri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Fiecare dintre cele doua variante de piele este prelucrata manual si garanteaza o piele superioara premium, care a fost creata pentru maximum de confort: pielea naturala ECCO DROID - pentru un aspect extrem de curat si modern, in timp ce pielea nubuc ECCO CHAGALL – pentru un aspect catifelat si elegant.

Emblematicul ECCO SOFT 1 ofera un confort dinamic direct din cutie!

Noua colectie se gaseste in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri