17 Noiembrie 2016 publicat în Noutati 2 share-uri

Descopera tehnologiile de ultima ora care iti mentin pielea si parul tinere. Afla cum si cand le poti folosi pentru a sfida trecerea anilor.

comunicat de presa

Mezoterapie pentru un par ca-n reclame

Pentru a avea un par frumos si sanatos, poti apela la mezoterapia pentru scalp, care hraneste pielea capului si ajuta la regenerarea parului. Mezoterapia NCTF 135 de la Filorga este un cocktail pe baza de 12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 coenzime, 6 minerale, acizi nucleici si 1 agent reductor. Aceste substante nutritive hranesc radacina si ajuta, implicit, la indesirea sau mentinerea podoabei capilare.

Puterea liftingului

Daca acum cativa ani se opta pentru liftingul chirurgical, acum exista o metoda non-invaziva care are efecte vizibile de lifting. Este vorba despre eTwo Sublime, o tehnologie pe baza de radiofrecventa bipolara si lumina infrarosie. In timpul tratamentului de lifting se obtine o stimulare a productiei de colagen si o remodelare a dermului profund. Rezultatul? Un chip intinerit si catifelat, fara discomfort si timp de recuperare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Cum scapi de ridurile de pe frunte sau din jurul ochilor

Ridurile din jurul ochilor, cunoscute sub denumirea de “laba gastei” pot fi tratate cu usurinta prin intermediul injectarilor pe baza de acid hialuronic. Filerele de umplere Art Filler de la Filorga compenseaza pierderea acidului hialuronic, care este prezent în mod natural în pielea noastra. Aceasta molecula de umplere a liniilor este capabil sa absoarba de 1000 de ori volumul sau in apa, de aici si efectul de umplere si netezirea pielii. Potrivit profesorilor dermatologi de la Scoala de Medicina Miller din cadrul Univeritatii Miami, SUA, filerele de umplerere de la Filorga sunt mult mai flexibile decat alte produse existente pe piata, intrucat sunt cross-linkate intr-un mod diferit spre deosebire de filerele populare pe baza de acid hialuronic.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri