Vegis.ro demareaza campania de reduceri de Black Friday pe 18 noiembrie, ocazie cu care propune reduceri pana la 75%. Reducerile incep la ora 00.00 si se incheie la 23.59, iar clientii magazinului online de produse naturiste vor putea alege dintre cele peste 300 produse cu pret redus.

Categoriile de produse incluse in promotia de Black Friday sunt Suplimente, Produse Alimentare (Bio, Vegane, Raw), Produse Apicole, Cosmetice, Detergenti, Carti, Jocuri si Electrocasnice de bucatarie.

Cu ocazia Black Friday, echipa Vegis.ro estimeaza un numar de peste 1000 comenzi, Black Friday fiind singurul moment din an in care produsele naturiste comercializate pe site beneficiaza de reduceri ce ating nivelul de -75%.

“Toamna si iarna sunt anotimpurile care reprezinta sezonul de varf in vanzarea de produse naturiste, in special datorita necesitatii de a pregati organismal pentru frig si pentru a trata afectiuni precum raceala, gripa, dureri in gat sau starea de astenie specifica sezonului rece. Din acest motiv, Black Friday este unul dintre cele mai importante varfuri de vanzari din an, deposit poate doar de Craciun. Anul trecut, de Black Friday, am inregistrat peste 500 comenzi si ne asteptam ca anul acesta sa depasim 1000” declara Mihai Bucuroiu, Fondator si Director de Dezvoltare Vegis.ro.

Stocurile produselor reduse sunt limitate, insa varietatea disponibila asigura optiuni pentru intreaga familie. De altfel, inca de anul trecut echipa Vegis.ro a remarcat tendinta clientilor ca de Black Friday sa diversifice produsele din cosul de cumparaturi.

“Am putea spune ca, pe Vegis.ro, clientii sunt destul de fideli in raport cu produsele pe care le comanda. In sensul ca, de cele mai multe ori, isi comanda cam aceleasi produse, cu mici variatiuni in functie de noutatile disponibile pe site. Insa, Black Friday este momentul in care experimenteaza mai mult, de aceea si valoarea medie a comenzii creste cu 20-25%, ajungand la aproape 200 lei”, completeaza Mihai Bucuroiu.

Valoarea medie a unei comenzi pe Vegis.ro este de 155 lei, iar de Black Friday aceasta ajunge la 195 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri