New! Descopera Noua Colectie de Oje Semipermanente de 4,5 ml.

Comunicat de presa

Melkior a creat 14 nuante superbe, asa ca manichiura ta se va bucura nespus: Ever After, Ever Glam, Ever Satin, Ever Wish, Ever Clasic, Ever Love, Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever, Ever Nostalgic, Ever Young, Ever Shine, Ever Grej, Ever Cloud.

In plus, acum exista si Base Coat si Top Coat in flacon de 4,5 ml.

Cand alegem oja semipermanenta? Iata cateva ocazii perfecte: daca ne grabim si nu avem rabdare sa se usuce culoarea lacului de unghii; daca nu putem merge saptamanal la manichiura; daca avem unghii subtiri si nu ne rezista lacul de unghii; daca, pur si simplu, ne place aspectul mai sticlos al culorii semipermanente.
Ce avantaje are manichiura cu oja semipermanenta? Oja semipermanenta este din ce in ce mai cautata. Se aplica aproape la fel de usor ca si oja obisnuita, se “usuca” mult mai repede, are un luciu puternic, nu necesita pilirea unghiei, rezista cel putin 2 saptamani, se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false. De asemenea, se indeparteaza simplu si rapid.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta

***Oferta Lansarii!
1 + 1 CADOU Oja Semipermanenta 4,5 ml


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri