Magia si misterul cerului noaptea au fost inspiratia pentru bijuteriile finisate manual din Colectia de Iarna 2016 de la PANDORA. Stralucind datorita pietrelor sclipitoare, metalelor luminoase si florilor inghetate, frumusetea trecutului si promisiunea viitorului sunt dezvaluite in noile creatii.

Comunicat de presa

Povesti celeste. O serie instelata de creatii inspirate din galaxii indepartate scoate la iveala explozii de argint lucitor si pietre care lumineaza sezonul de iarna. Siruri de stele fascinante sunt reinterpretate in formele ondulate ale pieselor-cheie din colectie – setul de bratara si cercei impodobiti cu pietre. Exemple perfecte ale tehnicilor deosebite de creare a bijuteriilor, care sunt impregnate in ADN-ul PANDORA, noile serii reprezinta frumusetea cosmica. Pietre fatetate de culoare albastru nocturn alaturi de siraguri de zirconiu cubic stralucitor pe argint 925 adauga o nota de entuziasm noilor design-uri.

Eleganta atemporala. Reimaginand comorile vintage din cutiile de bijuterii din era Edwardiana a anilor 1900 si a epocii Victoriene tarzii, PANDORA se inspira din trecut pentru a crea o colectie contemporana de piese impresionante. Folosind tehnici stravechi de mestesug al bijuteriilor, precum adaugarea detaliilor, fixarea pietrelor si granularea fina, combinate cu inovatiile moderne, argintul 925 si zirconiul cubic, PANDORA creeaza bijuteriile perfecte pentru femeia moderna. Modelele clasice spun povesti unice, aducand fascinatia trecutului in zilele noastre, prin bijuterii care isi vor pastra pentru totdeauna importanta si farmecul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri