In acest sezon, Noi9.ro propune o improspatare a garderobei office si aduce in prim plan piese care definesc silueta si emana feminitate si eleganta absoluta.

Cu o selectie seducatoare de haine, genti, incaltaminte si accesorii, Noi9 este destinatia de shopping online pentru femeile care isi doresc aparitii stilate, care sa le puna in valoare personalitatea.

Noi9.ro propune piese excusiv de la branduri si producatori romani, printre acestia fiind imbracaminte Giorgal, Zada Boutique si Alexandra Ghiorghie, incaltaminte Verogia, genti Gianni Conti si Verogia si accesorii Yannia, Katelier sau Erika.

Prin selectia de la Giorgal, Noi9.ro propune pentru acest sezon ca material predominant tricotul. Acest tip de textura este un “chic-alert” al toamnei, cand sunt necesare piese din tesaturi pline, care sa fie delicate cu pielea.

Si pentru ca tinutele office nu inseamna doar culori sobre, de aceea Noi9.ro indeamna doamnele si domnisoarele sa aleaga nuante puternice, pline de personalitate si vitalitate. Piesele propuse aduc o paleta vasta de nuante potrivite pentru sezonul de toamna-iarna, precum: albastru cobalt, kaki, burgundy, imbinari de gri, verde inchis si clasicele non-culori alb si negru, fie ca vorbim despre imbracaminte, incaltaminte, genti sau bijuterii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Croiala tip creion predomina si denota o senzualitate aparte si contureaza perfect orice silueta. Rochiile tip creion creeaza o aparitie plina de rafinament si feminitate. Acestea sunt realizate din texturi fine, care imbraca perfect liniile corpului.

Printre piesele office pentru sezonul toamna-iarna de la Giorgal se afla si clasica fusta conica, un articol de imbracaminte care ramâne in “trend”. Prin armonia adusa siluetei, aceasta piesa emana gratie si o sobrietate intriganta, plina de feminitate. Fusta conica poate fi combinata cu diverse camasi in nuante intense, sau printuri jucause, pentru un accent chic tinutei.

Piesele au imprimeuri interesante in nuante de toamna: imbinari de maro si oranj, asocieri de gri antracit cu gri deschis si bleumarin cu accente in nuante intense.

Gentile din piele de pe Noi9.ro, de la Gianni Conti si Verogia, au un design actual si pot fi integrate cu succes in tinutele office. Nuantele acestora pornesc de la cele neutre de negru, bleumarin si gri, sau vin ca accent de culoare care “sparge” tinuta. Burgundy-ul tomnatic sau imbinarile de nuante precum: oranj, negru si crem sau verde si crem sunt ideale pentru sezonul toamna-iarna.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Pantofii sunt un alt element esential al outfit-ului, iar modelele stiletto, oxford sau mocasinii Verogia completeaza tinutele propuse de Noi9.ro pentru birou.

Pentru un plus de eleganta, accesoriile realizate de Yannia, Katelier sau Erika sunt un accent pretios adus tinutei.

Echipa de creatie pentru vizualurile de campanie:

Styling: Noi9.ro
Photo & Edit: Raluca Margescu
Make Up: Denisa Sima
Hairstyling: Anastasia Beauty Salon
Model: Ana-Maria Chisar
Shooting Location: Floria.ro Headquarters


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri