Campania „Orbit daruieste zambete” continua si in acest an si orice pachet de guma Orbit cumparat in perioada 10 octombrie – 4 decembrie 2016 contribuie la dezvoltarea de programe educationale pentru sustinerea sanatatii orale a peste 5.000 de copii. Astfel, 1% din valoarea neta a vanzarilor de guma Orbit din aceasta perioada va fi donata catre SOS Satele Copiilor Romania.

Comunicat de presa

Pentru al doilea an consecutiv, Orbit impreuna cu SOS Satele Copiilor Romania ii ajuta pe copiii din mediile defavorizate sa zambeasca sanatos, prin lectii de igiena orala, invatandu-i cum sa-si pastreze dintii curati si sanatosi. Activitatile sunt destinate copiilor din cele 3 programe SOS Satele Copiilor din Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau, cat si copiilor din comunitatile invecinate acestor programe.

In cadrul campaniei de anul trecut, Orbit, cu ajutorul consumatorilor si al partenerilor, a reusit sa stranga suma de 196.000 lei, care a fost donata catre organizatia SOS Satele Copiilor Romania pentru cursuri de igiena orala. Suma a fost directionata catre consultatii stomatologice gratuite, dar si catre acoperirea costurilor cursurilor de igiena dentara si a kit-urilor de ingrijire orala pentru 3.500 de copii din zone defavorizate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Din suma stransa anul trecut au fost organizate 11 workshop-uri de igiena orala, timp de sase luni, acestea fiind sustinute de specialisti in stomatologie, asistenti sociali si firme specializate in programe informale de educatie a copiilor. Datorita acestor cursuri, copiii au invatat regulile elementare ale igienei orale si au constientizat importanta unui zambet sanatos.

In anul 2016, Orbit isi propune implicarea unui numar mai mare de consumatori in campanie, care sa sprijine igiena dentara a peste 5.000 de copii din Romania. Astfel, toti consumatorii care achizitioneaza produse Orbit in perioada 10 octombrie – 4 decembrie 2016 vor fi implicati in campania ce va darui zambete sanatoase micutilor. Consumatorii vor contribui la strangerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea unor programe de educatie in igiena orala destinate copiilor din mediile defavorizate, necesare realizarii actiunilor propuse. Activitatile vor fi demarate in luna aprilie a anului 2017 si vor consta in workshop-uri de igiena orala organizate de SOS Satele Copiilor Romania si sustinute de specialisti in domeniul dentar si cel al asistentei sociale, dar si truse de ingrijire dentara si consultatii stomatologice.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

„Ne bucuram ca vom continua parteneriatul inceput in 2015 cu Mars Romania, pentru ca avem sansa sa aducem cat mai multor copii zambetul pe buze. Campania de anul trecut a avut rezultate importante atat pentru noi, cat si pentru copiii pe care ii avem in grija. Cei mici s-au bucurat de prezenta specialistilor, de cadourile primite si intr-un mod didactic, prin joaca, am reusit sa-i invatam cat este de importanta igiena orala pentru starea lor de bine. Asteptam cu nerabdare o noua sesiune de activitati prin care sa facem si mai multi copii fericiti, aceasta actiune fiind un bun exercitiu de crestere a increderii in sine”, a declarat Carmen Bruma, Manager Departament Strangere de Fonduri si Comunicare SOS Satele Copiilor Romania.

Scopul campaniei este constientizarea importantei ingrijirii orale in randul romanilor, atat copiilor, cat si adultilor. Statisticile ingrijoratoare despre igiena orala a romanilor au determinat continuarea programului si implicarea a cat mai multor resurse. Fiecare pachet de guma cumparat este si dovada unei mai bune insusiri a pasilor care ajuta la pastrarea dintilor curati si sanatosi: control stomatologic regulat, periajul dintilor, curatarea lor si mestecatul unei gume fara zahar dupa mese sau gustari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri