, 3 Octombrie 2016 publicat în Noutati 19 share-uri

Floria.ro a lansat colectia de aranjamente florale dedicata sezonului de toamna. Pentru aceasta colectie, designerii Floria.ro au ales o imbinare intre stilul elegant si accente rustice, precum, spice de grau, castane, frunze uscate si vase din lemn, ceramica sau metal.

Nuantele tomnatice de aramiu. Oranj, caramiziu, violet purpuriu, galben arzator, rosu bordeaux si verde natur se imbina perfect si formeaza aranjamente florale elegante, cu un aer de nostalgie si visare, specific toamnei.

Cala, floarea eleganta a sezonului

Calele galbene si cele portocaliu-mango sunt prezente in aproape toate propunerile designerilor floristi ai Floria.ro pentru colectia din acest sezon. Acestea sunt puse alaturi de trandafiri, gerbera, floarea soarelui, crizanteme, solidago, levantica, amarilis sau hypericum, pentru a crea buchete si aranjamente florale elegante, dar cu o prezenta plina de intensitate.

Detaliile rustice, emotii de toamna

Particularitatea colectiei propusa de Floria.ro in acest sezon este data de includerea creativa a accentelor rustice. Bucati din lemn, spice de grau, castane sau frunze uscate se imbina cu florile elegante cu forme bine definite –cale, amarylis, orhidee. Acestea dau un aer de natura imblanzita, de eleganta in buchete surprinzatoare si memorabile, care vor trezii emotii ... de toamna.

Intreaga colectie de toamna propusa de floristii Floria.ro este disponibila pe https://floria.ro/colectia-de-toamna/
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri