Mara Mura, micuta cofetarie din centrul Bucurestiului are acum in rafturi un nou produs delicios. Este vorba despre Crummy, un desert special care este realizat prin combinarea iscusita a trei faimoase produse de patiserie.

Recent, Mara Mura a lansat o noua dulcegarie - Crummy, sau cum ii spun cei care deja l-au gustat si l-au catalogat drept desertul preferat: “Yummy Crummy”. De ce este atat de special? Pentru ca este rezultatul ingenios al imbinarii croissantului, cu umplutura cremoasa de ecler si coaja crocanta de gogoasa.

La baza este reteta celebrului patiser Dominique Ansel, care a inventat acest mix in 2013, iar in cel mai scurt timp a devenit unul dintre cele mai cautate produse. Reteta inovativa a fost imprumutata de numeroase cofetarii si patiserii din intreaga lume, iar preparatul rezultat, unul extrem de apreciat.

Cu reteta initiala in fata si cu personalizarea aferenta, cofetarii Mara Mura au realizat savurosul Crummy, unicat in România, iar sortimentele sunt variate: cu vanilie, ciocolata, praline, caramel dar si zmeura si glazura de apa de trandafiri. Copiii adora Mara Mura Crummy, iar parintii sunt cu atât mai fericiti cu cât desertul este preparat din ingrediente naturale.

Bucuria nu se opreste insa aici, caci Mara are nenumarate surprize pentru cei mici si cei mari: In cel mai scurt timp vor fi lansate noi produse gustoase si sanatoase, printre care si doua noi sortimente de Crummy, cu ocazia Halloweenului si a Craciunului.

Despre Mara Mura

Cofetaria Mara Mura a fost dechisa in octombrie 2015 din dorinta de a darui copiilor si tuturor pasionatilor de deserturi, prajituri deosebit de gustoase. Pozitionata in spatele Ateneului Român, pe strada Benjamin Franklin nr. 5, cofetaria viu colorata cu o terasa chic si muzica in surdina, aminteste de localurile pariziene.

Fiecare preparat din cofetaria Marei, de la prajituri, macarons, tarte, cheesecake si pâna la ciocolata de casa si torturi, este pregatit din ingrediente naturale, fara conservanti, stabilizatori si alte produse chimice sau premixuri. Se folosesc faina din diverse cereale integrale, oua proaspete si unt natural, smântâna dulce ciocolata veritabila, zahar brut, miere de albine, extracte naturale si coloranti din extracte naturale din plante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri