Noutatile din acest sezon sunt piesele din blana naturala si rochiile de seara!

Comunicat de presa

Brandul de moda romanesc ETIC lanseaza noua colectie de toamna-iarna 2016-2017, Glam Days. E o colectie plina de glamour, de piese cu stil, in ton cu noile tendinte , spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC. "Noile piese sunt moderne, pentru femeia actuala, care isi doreste sa fie eleganta la birou, dar care iubeste si tinutele de seara chic. in acest sezon, ETIC propune, pentru prima data, piese din blana naturala, pentru cele care apreciaza luxul. Iar pentru evenimentele din aceasta toamna, am ales rochii elegante de seara, ce nu pot trece neobservate."

In noua colectie ETIC se disting patru directii principale, care vor satisface dorintele oricarei femei.

Linia office – piese create special pentru birou. Aici se regasesc piese clasice, precum camasile, pantalonii cu dunga sau pana, sacourile, rochiile office, costumele cu fusta sau pantaloni. Toate pot fi purtate cu tricotajele speciale de sezon: pulovere in V sau cu decolteu rotund, puloverele supradimensionate sau capele. Toate aceste piese pot fi adaptate si pentru tinute casual sau glam-chic, cu accesoriile potrivite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Linia casual – ideala pentru weekend sau dupa-amieze libere, in care iti doresti un look lejer, dar in tendinte: jachete confortabile, camasi cu carouri, rochii tricotate, rochii-camasa, cape cu franjuri sau cu insertii de blana.

Linia glam – piese care pot fi purtate seara, la petreceri sau evenimente. Fuste plisate din lame, pulovere cu insertii din lame, colanti din piele ecologica, topuri chic, din voal, dantela si cu elemente metalice sau paiete. Una dintre noutatile ETIC pentru acest sezon o reprezinta rochiile lungi, de seara, cu un croi foarte elegant.

Linia de lux – din blana naturala. Piesele din blana propuse de ETIC sunt foarte moderne: jachete scurte, bolerouri sau veste, care vor arata senzational in combinatie cu rochiile de seara sau chiar cu o tinuta de zi.

Ca in fiecare sezon, in magazinele ETIC vei gasi si o selectie larga de accesorii: genti, esarfe, curele, ochelari de soare, bratari si coliere metalice, cu pietre sau cu elemente din piele ecologica


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri