Dove Advanced Hair Series lanseaza noua gama Dove Regenerate Nourishment dedicata ingrijirii parului degradat.

Comunicat de presa

Prin aceasta inovatie, Dove incurajeaza femeile sa fie increzatoare sa incerce orice stil de coafura doresc si sa se simta frumoase, fara a se teme de degradarea parului.

Gama Regenerate Nourishment contine un amestec de alge rosii + complex nutritiv cu cheratina ce ajuta la refacerea continutului de substante nutritive si repararea structurii interne a firelor de par deteriorate. Parul devine matasos, puternic si cu aspect sanatos, ca si cum nu ar fi fost degradat.

Algele rosii, o minune naturala cu o rezistenta extraordinara, au evoluat pentru a face fata stresului extrem generat de habitatul lor natural, de-a lungul a milioane de ani. Celulele algelor rosii sunt bogate in polizaharide, cunoscute pentru proprietatile lor de retentie a umezelii si capacitatea de a ajuta proteinele sa-si mentina structura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat

Gama Dove Regenerate Nourishment contine:

  • sampon, ce elimina semnele deteriorarii, pentru un par puternic, cu aspect sanatos;
  • balsam, ce hraneste instantaneu, pentru un par matasos, ca si cum nu ar fi fost degradat;
  • serum - puterea combinata a uleiurilor, pentru un par usor de coafat, puternic, matasos si stralucitor. Poate fi folosit inainte de samponare, ca tratament hranitor, sau in timpul zilei pentru un plus de stralucire si pentru a imblanzi firele rebele.

Pentru cele mai bune rezultate se recomanda utilizarea intregii game, ca parte a unui ritual de ingrijire format din trei etape: curatare, hranire si tratament, conform instructiunilor de utilizare.

Etapa 1: curatare
Samponul Dove Regenerate Nourishment se aplica pe parul umed, se maseaza si se clateste.
Inainte de aplicarea samponului, parul se umezeste bine, cu apa calduta. Se recomandata masarea usoara a scalpului, cu miscari circulare, de la crestet spre ceafa.
Pentru curatarea corecta si completa a parului este necesara realizarea a doua samponari: prima samponare are rol de degresare, iar cea de-a doua de curatare in profunzime.
Clatirea parului pana la indepartarea completa a spumei este un aspect important care pregateste parul pentru cea de-a doua etapa, hranirea.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Etapa 2: hranire
Balsamul Dove Regenerate Nourishment se aplica imediat dupa samponare, pe parul umed, pana la varfuri, evitand radacinile.
Dupa aplicare, balsamul trebuie lasat sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta.

Etapa 3: tratament
Serumul Dove Regenerate Nourishment se poate aplica in functie de preferinte:
- pe parul curat si umed
- pe parul uscat, inainte de samponare ca tratament hranitor
- in timpul zilei pentru un plus de stralucire si pentru imblanzirea firelor rebele
Pentru obtinerea cantitatii recomandate de produs, se apasa pompita de 3-4 ori. Serumul se aplica pe lungimea parului evitandu-se radacinile.

Dove Advanced Hair Series satisface nevoile de ingrijire ale fiecarei femei oferind solutii personalizate pentru fiecare tip de par. In plus fata de inovatia Dove Regenerate Nourishment, colectia Advanced Hair Series mai include si:

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele
  • Gama Oxygen Moisture, pentru parul fin. Ii ofera hidratare + pana la 95% mai mult volum
  • Gama Pure Care Dry Oil, dedicata parului uscat si lipsit de stralucire. Lasa parul mai matasos, hranindu-l in profunzime, fara a-l incarca.
  • Gama Dove Youthful Vitality, pentru parul matur. Trateaza semnele devitalizarii, hranind parul in profunzime si conferindu-i un aspect mai bogat.

Dove Regenerate Nourishment - un par perfect hranit + 100% regenerare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri