20 Septembrie 2016 publicat în Noutati 26 share-uri

Dental One a initiat campania sociala "Ajuta-ne sa crestem zambete!”, prin care doreste sa readuca zambetul pe buze acelor tineri care sufera de probleme dentare si nu dispun de resurse financiare suficiente pentru a-si permite procedurile stomatologice necesare.

Comunicat de presa

Romania este pe ultimul loc in topul european al igienei orale, iar consumul de pasta de dinti este, in medie, de un tub si jumatate in mediul rural si trei in mediul urban. Conform studiilor un roman foloseste in medie aceeasi periut a de dinti timp de doi ani de zile iar 58% dintre romani merg la medic mai putin de o data pe an. Prin urmare 80% dintre romani au probleme dentare. Unii isi pot permite o procedura de refacere a danturii, insa, pentru cei mai multi romani, acest lucru nu este posibil.

In urma analizarii acestor statistici medicii stomatologi de la clinica Dental One din Bucuresti au tras un semnal de alarma asupra riscurilor pe care o igiena dentara precara le poate avea asupra starii generale de sanatate. O dantura frumoasa reflecta o stare de sanatate buna, un organism puternic, si semnifica, in egala masura, si ca persoana respectiva are grija de propriul corp si de igiena sa orala. Mai mult decat atat, un zambet sanatos este un atu in actiunile de socializare si reprezinta un simbol al statutului social al unei persoane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

“Pe langa riscurile dentare si gingivale, pot aparea si probleme generale de sanatate. Foarte des, persoanele care nu mesteca mancarea corect dezvolta probleme digestive sau de nutritie. Din pacate, in Romania, pacientul ajunge destul de tarziu la cabinetul medical ca s investigheze cauza. Prin intarzierea vizitei la stomatolog, infec ia se dezvolta si este necesara extrac ia dintelui. Cu cat amanam mai mult, problemele dentare se amplifica, iar pentru tratarea lor, apar costuri financiare mult mai mari i mai multe sedin e la medicul dentist.” declara Dr. Remus Stratulat, din echipa clinicii Dental One.

Principalele motive pentru care statisticile cu priveste la igiena orala sunt astfel, ar fi: saracia, lipsa de educatie si anxietatea dentara. In acest sens Dental One a initiat campania sociala ”Ajuta-ne sa crestem zambete!”, prin care doreste sa readuca zambetul pe buze acelor tineri care sufera de probleme dentare si nu dispun de resurse financiare suficiente pentru a-si permite procedurile stomatologice necesare.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

“Am creat aceasta campanie din dorinta de a trage intai de toate un semnal de alarma, dar si de a oferi o atentie sporita educatiei privind igiena dentara tinerilor. Astfel, incidenta bolilor dentare in randul adultilor din Romania va scadea pe termen mediu si lung.” declara echipa Dental One pe pagina online a campaniei: www.dentalonecenter.com/crestemzambete/.

Prima etapa a acestei campanii s-a incheiat, iar o comisie formata din specialisti ai clinicii Dental One si 5 persoane publice au selectat 4 cazuri grave, tineri cu varsta cuprinsa intre 16 si 22 de ani, cu rezultate bune la invatatura, din familii cu situatie financiara precara sau care au crescut la case de copii. Pentru a-i cunoaste mai bine, au fost invitati la cabinetele clinicii Dental One, unde au primit o consultatie dentara gratuita. Depinde si de voturile voastre insa care dintre cele 4 cazuri va fi selectat pentru tratamentul stomatologic complet la Dental One.

Aflati-le povestile de viata si votati-l pe cel care v-a impresionat, emotionat, pe pagina campaniei aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri