12:02, 8 Februarie 2016 publicat în Noutati 1 share-uri

Studiile de specialitate au demonstrat ca meditatia ne ajuta sa ne relaxam si sa ne gasim echilibrul interior.

comunicat de presa

Studiile de specialitate au demonstrat ca meditatia ne ajuta sa ne relaxam si sa ne gasim echilibrul interior. Ba mai mult, oamenii de stiinta sustin ca poti sa scapi de stresul zilnic cu ajutorul meditatiei.

Citeste si:
5 metode de relaxare după o săptămână stresantă
5 metode de relaxare după o...

Daca iti doresti sa practici meditatia, dar nu stii ce pasi ai de urmat, Andreea Raicu te invita la Conferinta Invatam sa meditam. Cum te ajuta meditatia sa-ti linistesti gandurile, de luni 22 februarie, de la ora 18.30.

Impreuna cu Andreea Raicu si Avisek Majumdar, profesor de yoga venit din India, aflam care este pozitia corecta pe care trebuie sa o avem intr-o sedinta de meditatie, cum trebuie sa respiram corect, daca meditam cu ochii inschisi sau deschisi, daca avem nevoie de o mantra in timp ce meditam, dar si multe alte secrete care ne vor ajuta sa intelegem cum putem sa integram meditatia in viata de zi cu zi.

Vino sa invatam pas cu pas cum sa meditatam, cum sa ne linistim gandurile si sa ne gasim echilibrul interior in cadrul Conferintei Traieste frumos. Toate detaliile le gasesti pe shop.andreearaicu.ro

Citeste si:
Top 5 cărți despre meditație și mindfulness pentru echilibrul...
Top 5 cărți despre meditație...

Biletele sunt in limita locurilor disponibile!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri