25.000 de lei donati micutilor din Spitalul Marie Curie in campania Impreuna daruim aripi de bucurie initiata de Sun Plaza.

comunicat de presa

In perioada 16 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, Sun Plaza Shopping Center, in parteneriat cu Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, a adus zambete pe chipurile copiilor de la spitalul Marie Curie din Bucuresti. Zeci de micuti au fost incantati de spectacolul de colinde oferit din inima, in prima zi a campaniei de catre tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic, si inveseliti de trucurile hazlii ale Magicianului Teo.

In plus, Sun Plaza a donat sute de materiale necesare pentru ingrijirea copiilor internati la „Marie Curie”, dar si pentru ca timpul petrecut de acestia si de parintii lor in spital sa treaca mai usor: scutece si cereale, pijamale, carti de povesti, papusi, pachete Lego, jucarii de plus, carti de colorat, dar si pixuri si creioane colorate.

Campania „Impreuna daruim aripi de bucurie” a continuat timp de o luna si jumatate in cadrul Sun Plaza, unde a fost amenajat un spatiu special pentru donatii in bani. Astfel, persoanele care au fost impresionate de povestea micutilor de la spitalul Marie Curie au putut sustine initiativa umanitara si afla mai multe informatii despre sectiile spitalului si despre modul in care se pot implica.

HOSPICE Casa Sperantei deruleaza un proiect impreuna cu Spitalul Marie Curie pentru imbunatatirea calitatii vietii copiilor internati in aceasta institutie printr-un serviciu complex mobil de ingrijire paliativa pediatrica.

Obiectivele proiectului sunt acordarea de sprijin medical, psiho-emotional si social copiilor cu boli incurabile internati la Marie Curie si sprijinirea familiilor pentru a face fata provocarilor complexe asociate cu boala incurabila. Ingrijirea oferita de HOSPICE este complementara celei primite in spital, o parte din copii fiind preluati ulterior si in celelalte servicii ale organizatiei (ingrijire la domiciliu, centru de zi, scoala HOSPICE).

Donatiile au putut fi facute si direct catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, in contul RO49BPOS85202606441RON01.

Alaturi de Sun Plaza si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, au daruit aripi de bucurie alte cateva mii de oameni calauziti de dorinta nobila de a aduce zambete si speranta pe chipurile micutilor pacienti. Ca urmarea a acestui parteneriat, in perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, a fost donata suma totala de 25,000 de lei, suma care acopera costul a 425 de vizite de ingrijire la copiii internati in Spitalul Marie Curie din Capitala, efectuate de personalul HOSPICE


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri