Voluntarii Smithfield Romania au pornit in caravanele "Din nou la scoala” in cadrul programului de sprijin pentru educatie, pentru a oferi cadouri scolare elevilor din gradinitele si scolile din judetele Timis si Arad.

Comunicat de presa

Odata cu primul clinchet de clopotel al anului scolar 2015-2016, voluntarii Smithfield Romania au pornit si in acest an in caravanele „Din nou la scoala” in cadrul programului de sprijin pentru educatie, pentru a oferi cadouri scolare elevilor din gradinitele si scolile din judetele Timis si Arad.

In cadrul programului de sprijin pentru educatie si incurajare a performantei scolare „Din nou la scoala” aflat la cea de-a IX-a editie sunt incluse scoli din 63 de localitati din judetele Timis si Arad, dar si din tara. Traditia oferirii ghiozdanelor „Din nou la scoala” si a rechizitelor scolare este completata si in acest an cu mult asteptatele echipamente sportive pentru elevii comunitatilor vizitate de voluntarii Smithfield Romania.

“Asigurarea accesului la educatie si incurajarea performantei scolare fac parte din valorile in care noi credem cu tarie, de aceea Smithfield Romania a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de programe de responsabilitate sociala prin care sprijinim cu consecventa educatia in comunitatile in care ne desfasuram activitatea. Este o onoare pentru noi sa le reamintim, an de an, elevilor, ca Smithfield Romania este alaturi de ei si ca educatia reprezinta cheia reusitei, atat in viata personala cat si in cariera”, a declarat Bogdan Mihail, Presedinte Smithfield Romania.

In cadrul programului „Din nou la scoala” au fost inclusi, de asemenea, copiii angajatilor din cadrul companiei. In aceasta editie a programului peste 6.600 de elevi s-au bucurat de cadourile primite din partea companiei, rucsaci pentru scoala. In cele 9 editii de pana in prezent ale programului, peste 30.800 de elevi din localitatile unde Smithfield Romania isi desfasoara activitatea, au fost inclusi in program (4 localitati in 2007; 11 in 2008; 36 in 2009, 40 in 2010, 65 in 2011, 61 in 2012, 66 in 2013; 56 in 2014, 63 in acest an 2015).

„A devenit deja o traditie ca voluntarii Smithfield Romania sa daruiasca elevilor rechizitele necesare pentru un nou an scolar, cei mici asteptandu-i in fiecare an cu nerabdare. Incepand cu anul 2007, prin programul „Din nou la scoala”, compania Smithfield sprijina constant accesul copiilor din localitatea noastra la educatie si, mai mult, li se cultiva acestora convingerea ca scoala reprezinta solutia pentru un viitor mai bun”, a declarat prof. Valcaneant Svetlana, Director al Scolii I-VIII din Cenei.

Smithfield Romania a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase programe de sustenabilitate si implicare sociala, fiind, printre altele: initiator al programului “Hrana pentru suflete”- de sprijinire a familiilor cu nevoi sociale, sponsor al proiectului "Ziua Mondiala a Monitorizarii Calitatii Apei", un program de analiza si monitorizare a calitatii apelor implicand elevii si studentii, initiator al programului de sprijinire a traditiilor si culturii locale “Fii unul dintre noi!”, iar anul acesta- initiator al unui nou program de responsabilitate sociala numit ”Smithfield Friends” - program de incurajare a voluntariatului in randul angajatilor.

Mai multe detalii referitoare la programele active de sustenabilitate ale companiei gasiti la:

https://www.smithfieldferme.ro/responsabilitate.html
https://www.smithfield.ro/ro/in-comunitate/


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri