Uber lanseaza o initiativa prin care, 2 procente din incasarile fiecarei curse efectuate cu o masina Uber in perioada 14-20 septembrie vor fi donate, sub forma de rechizite scolare organizatiei HHC Romania.

Comunicat de presa

Uber lanseaza in aceasta saptamana o initiativa prin care, 2 procente din incasarile fiecarei curse efectuate cu o masina Uber in perioada 14-20 septembrie vor fi donate, sub forma de rechizite scolare (penare complet echipate), organizatiei “Hope and Homes for Children” (HHC) din Romania.

“Vrem sa multumim in mod special tuturor celor care se vor alatura initiativei noastre si vor alege alternativa oferita de Uber transportului citadin in aceasta saptamana. Impreuna sustinem copiii din comunitatile dezavantajate si speram sa vedem cat mai multe persoane care se vor implica direct si vor dona catre HHC", a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Parteneriatul cu HHC se inscrie in demersurile Uber de implicare activa in viata comunitatii, prin crearea unei platforme eficiente si inovative de punere in comun a resurselor si a cererii, ca expresie a unui nou tip de economie “sharing”, al carui pionier este, la nivel global, cat si in Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

“Suntem recunoscatori ca Uber se alatura, prin acest parteneriat, eforturilor noastre sustinute de a oferi fiecarui copil din Romania o sansa la o viata normala si implinita. Sprijinirea accesului copiilor la educatie este o responsabilitate pe care o impartasim astazi, atat cu reprezentantii Uber, cat si cu toti cei care doresc sa se adauge demersului nostru comun, facand donatii in natura (rechizite scolare) sau bani, direct catre organizatia noastra, cu ocazia inceperii anului scolar", a declarat Stefan Darabus, Director Regional Europa Centrala si de Sud, Hope and Homes for Children.

Prin intermediul HHC, la finalul saptamanii rechizitele scolare achizitionate de Uber vor ajunge la copiii aflati in dificultate. Uber invita bucurestenii, si nu numai, sa se alature acestei initiative sau sa doneze direct catre HHC (www.hhc.ro, office@hhc.ro sau tel: 0722-111442). HHC Romania este principala organizatie nonguvernamentala, recunoscuta la nivel international, care lupta alaturi de institutiile statului pentru reformarea sistemului de protectie sociala a copilului, prin programe nationale de preventie a abandonului, prin transformarea legislatiei din Romania si a infrastructurii de servicii, prin reintegrarea copiilor in familiile lor naturale, printr-un amplu program de cursuri de formare a personalului din sistem.
13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Uber este o companie de tehnologie care conecteaza in timp real pasagerii – utilizatorii aplicatiei cu acelasi nume – cu soferii care utilizeaza platforma. In prezent, platforma Uber ofera alternative de transport in peste 330 de orase din 60 de tari la nivel mondial, contribuind la schimbarea modului in care oamenii calatoresc prin orasele in care locuiesc. Viziunea Uber este de a scoate cat mai multe masini de pe strazile oraselor. Compania Uber a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, iar incepand din februarie 2015, serviciile Uber sunt accesibile si in Romania, in orasul Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri