Modelele de pantofi IL PASSO din colectie Toamna/Iarna 2015-2016 sunt alegerea perfecta pentru un look chic.

comunicat de presa:

Noua colectie cuprinde modele variate si speciale, atat cu toc inalt sau jos, cat si cu talpa tip platforma, tonuri neutre, detalii elegante si spectaculoase, jocurile de piele cu efect matlasat, velurat sau bizonat si accesorii stralucitoare.

Completeaza-ti garderoba cu cateva modele must have ale toamnei: pantofi extravanganti cu toc gros sau subtire, sneakersi sport, pantofi pumps si stiletto cu toc ametitor.

Rich Applications, Military Boots, Exotic Skins, Two Tone Game sau Street Soul sunt linii exclusive, cu tocuri ametitoare in care vei regasi piesele favorite. Incaltamintea joasa, atent selectionata, apare sub denumirile de Fancy flats, Chunky heels, Velvet touch, Exotink Skins sau Metallic Applications fiind ideala pentru orice outfit.

Pentru colectia masculina, IL PASSO mizeaza pe eleganta clasica. Pantofi oxford, loafers cu personalitate sau cel mai in voga model al anului, monk strap, alaturi de multe alte piese exclusiviste iti stau la dispozitie pentru o aparitie avangardista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Noua colectie IL PASSO pentru femei si barbati este disponibila in magazinele IL PASSO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Ploiesti si Oradea, precum si in magazinul online www.ilpasso.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri