Dincolo de arhitectura eleganta si de elementele decorative impresionante, in spatele cortinei, se ascunde o echipa de profesionisti desavarsiti si tehnologie de ultima ora. Astfel, dincolo de un decor impresionant pentru desfasurarea evenimentelor, Le Chateau ofera oaspetilor sai o serie de servicii conexe menite sa asigure nu doar confortul acestora, ci si o stare de bine exceptionala, ca o evadare din banal.

comunicat de presa

Indiferent de natura evenimentului, fie ca e vorba de o nunta ca in povesti sau de un eveniment corporate, dotarile tehnice ale castelului din inima orasului se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta pentru a asigura o seara de neuitat.

Serviciile conexe oferite de Le Chateau pot fi adaptate pentru orice necesitate si pot fi combinate la alegere.

Pentru echipa Le Chateau, un singur lucru este mai important decat confortul asigurat oaspetilor sai, respectiv siguranta acestora. Tocmai de aceea, complexul beneficiaza de o parcare proprie cu 80 de locuri, precum si de serviciile a 4 valeti de parcare si un parking attendant. De asemenea, la intrare, invitatii pot fi intampinati si indrumati de 4 hostesse. Mai mult de atat, Le Chateau poate pune la dispozitie un bodyguard asistent iar evenimentul poate fi atent supravegheat de camerele video atat din interior si din exterior care, la cererea oaspetilor, pot fi deconectate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Pentru momentele in care oaspetii simt nevoia sa se retraga, in Le Chateau se gaseste un apartament de lux cu lounge si dormitoare. Acesta poate fi utilizat atat in timpul nuntilor, atunci cand mirii sau familiile simt nevoia sa se improspateze, precum si in cadrul evenimentelor corporate, pentru discutiile care necesita discretie.

In ceea ce priveste iluminarea, Le Chateau este dotat cu un pachet complex de lumini ambientale si inteligente de sala, precum si pentru ringul de dans, insotite de un sistem profesional de sonorizare. Toate acestea sunt operate cu pricepere si in deplina siguranta pe toata durata evenimentului de un inginer de sunet si un asistent de lumini.

Serviciile de ambianta si decor sunt atent alese pentru a sublinia discret aerul princiar Le Chateau si pentru a completa tema evenimentului. Setul de masa Pur Blanc este gandit in spiritul elegantei simple si contine scaune Chiavari, fata de masa alba cu falduri si, bineinteles, servet asortat iar tacamurile care vor fi asternute pe mese sunt de colectie. In acelasi timp, oaspetii Le Chateau vor fi intampinati la intrare cu covorul rosu iar terasa, treptele, lobbyul si intrarea vor fi decorate cu boluri de flori si lumanari.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

De asemenea, nu vor lipsi nici mesele de cocktail care vo fi amplasate in lobby si pe terasa.

Pentru mirii care isi doresc momente speciale la primul lor dans ca sot si sotie dar si pentru orice alt tip de evenimente, in castelul din inima orasului vor beneficia de dotari tehnologice care permit proiectia video si efecte speciale, cum ar fi un proiector video full HD si un set de ecrane LCD in lobby, lumini de laser si led wall pe scena, precum si masini de baloane de sapun, zapada si fum greu.

De asemenea pentru desavarsirea unui eveniment, cu precadere al unei nunti, Le Chateau ofera o ampla gama de servicii optionale cum ar fi sculpturi exotice de fructe si in gheata, candy bar si cocktail flair, adica un show de bar exceptional si demonstratie de maiestrie in manuirea instrumentelor specifice, inchirierea unei limuzine, a unei masini de epoca sau chiar a unei trasuri de poveste.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

In ceea ce priveste partea muzicala, o trupa live de artisti va intretine atmosfera iar dansatorii profesionisti vor incinge ritmul si se vor asigura ca nu sta nimeni jos. In plus, pentru ca Le Chateau are un spatiu verde demn de orice castel, exista posibilitatea oficierii unor ceremonii in aer liber.

Prin urmare, afirmam cu mandrie ca Le Chateau nu este doar cel mai elegant complex pentru evenimente private, corporate sau sociale, ci beneficiaza si de toata tehnologia si serviciile conexe necesare pentru a pune la cale o zi speciala desavarsita, fara ca oaspetii noastri sa fie nevoiti sa caute intermediari si furnizori pentru fiecare doleanta pe care o au. Echipa Le Chateau va transforma cu pricepere orice vis in realitate!

www.le-chateau.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri