12:02, 10 Februarie 2015 publicat în Noutati

In luna februarie, ECLECTICÓ STUDIO se transforma temporar intr-un showroom de moda cu vanzare sub genericul ECLECTICÓ GOES FASHION.

Comunicat de presa

In luna februarie, ECLECTICÓ STUDIO se transforma temporar intr-un showroom de moda cu vanzare sub genericul ECLECTICÓ GOES FASHION.

Citeste si:
Eleganta in stil italian
Eleganta in stil italian

In primul weekend te invitam la VENTE PRIVÉE intre 12 si 15 Februarie, unde va asteapta o colectie de piese pre-loved de lux. Toate hainele selectate vizeaza o linie estetica eleganta si rafinata, adaptata unui stil personal elegant, rafinat si cu conotatii profesionale puternice. Asa ca daca iti doresti o garderoba care sa inspire putere, eleganta, sofisticare si rafinament, vei gasi exact acele piese care sa faca o diferenta in mediul profesional.

Selectionate de o echipa de stilisti din dressinguri high-profile din mediul de afaceri si din mici magazine vintage din Paris, veti gasi o suita de piese statement – de la blanuri pretioase de vizon alb si lynx pana la genti Hermes Birkin si Peek-a-boo Fendi – si o serie de tinute adaptate mediului de afaceri, semnate Dolce Gabbana, Fendi sau Prada.

Pentru un look relaxat si degajat de weekend gasiti piese convenabile si easy-to-wear de la Elisabeta Franchi, Etro sau Alexander McQueen.

Intreaga poveste este intregita de o colectie de peste 100 de perechi de pantofi care vor definitiva orice tinuta si o vor scoate din anonimat. Fie ca iti doresti o editie limitata Loubutin, Jummy Choo sau vrei o pereche de Prada sau Fendi pentru toata ziua, vei gasi cu siguranta ceva care sa te incante.

Program: Joi, 12.02: 17.00-20.00; Vineri-duminica, 13-15.02: 12.00-20.00. Adresa: ECLECTICÓ STUDIO - Str. General Constantin Budisteanu nr. 18.

Mai multe detalii despre eveniment pe: https://www.facebook.com/events/1430389637251700


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri