Don’t Worry, Be Super! Vine primavara! Incepe-o alaturi de cei de la SUPERJEANS din doua motive foarte bune:

Comunicat de presa

Motivul 1. Reducerile de pana la 70% la jeans si bluze te asteapta online si in magazinul de pe Calea Victoriei 25, toata luna februarie (jeans la 149 lei, bluze la 59 lei si multe alte reduceri).

Motivul 2. De 8 Martie, castiga o pereche de jeans SuperJeans of Sweden, in valoare de 400 lei, in concursul:“Incearca jeansii cu efect de Push-Up si CASTIGA o pereche de la SuperJeans"

Vino la magazin, alege-ti si probeaza jeansii skinny preferati, cei de la SuperJeans te vor fotografia in jeans (doar jeansii sau tot corpul, cum doresti tu) si te inscriu in concurs! Toate pozele inscrise vor aparea aici, pe pagina de Facebook SuperJeans. Pe 8 martie, de Ziua Femeii, persoana care are cele mai multe like-uri la poza inscrisa in concurs va castiga jeansii alesi. Cam asa de simplu este!

"La SuperJeans, te asteptam sa-ti aratam ce inseamna sa-ti vina perfect o pereche de jeans skinny (stim ca, de obicei, este un lucru greu de gasit, dar exista): vin foarte bine pe posterior (aici intervine efectul de Push-Up al jeansilor skinny Emma- au buzunarele pozitionate perfect sa te avantajeze cat mai mult, croiala care subtiaze, materialul rezistent si culoarea perfecta pentru tine. "

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Perioada de desfasurare a concursului este 9 februarie - 1 martie 2015. Pe 8 martie 2015 se anunta castigatoarea!

BONUS: Vom alege si cei de la SuperJeans, poza lor preferata din cele inscrise si vor mai acorda CADOU o alta pereche de jeans, in valoare de 400 lei, norocoasei care i-a vizitat si a probat jeansii skinny de la SUPERJEANS OF SWEDEN.

Regulamentul concursului poate fi citit AICI


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri