Din 9 februarie, lasa-te purtat de simturi catre taramuri legendare, explorand gusturi noi, intense, combinatii dulci-picante si condimente fine. Timp de doua saptamani, vei descoperi la Lidl deliciile Asiei si te vei putea bucura de explozia de arome autentice chinezesti, japoneze, thailandeze sau indiene.

Comunicat de presa

Gama de produse „Vitasia” se reintoarce in exclusivitate in magazinele Lidl din toata tara pentru a-ti dezvalui o lume bogata in ingrediente, condimente si combinatii inedite de gusturi si arome. Indrazneste sa incerci si sa inveti sa gatesti preparate culinare specifice Chinei, Thailandei, Japoniei sau Indiei. La Lidl vei gasi tot ce este nevoie pentru a pregati o masa cu specific asiatic.

Gateste legume pentru wok (9.99 lei) si adauga sosul dulce-acrisor (4.99 lei), care este unul dintre ingredientele de baza din bucataria chinezeasca. Poti incerca si taitei in stil asiatic (7.99 lei) pe care sa ii combini cu un mix pentru preparate asiatice (1.49 lei). De asemenea, gusta si taiteii chow mein (3.99 lei), una dintre cele mai populare specialitati chinezesti.

Daca iti place sa mananci sushi, atunci kit-ul pentru sushi (29.99 lei) este alegerea perfecta. Setul contine foi Nori, orez pentru sushi, otet din orez, sos soia, pasta wasabi, ghimbir, covoras de bambus pentru rulat, betisoare si retete – tot ce este necesar pentru a pregati acasa aceasta specialitate culinara specific japoneza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Descopera putin din farmecul Thailandei si Indoneziei, alegand ingredientele cheie ale bucatariei acestor tinuturi. Laptele de cocos (5.99 lei), sosul thai (5.99 lei) sau preparatele asiatice cu pui (7.99 lei) nu ar trebui sa lipseasca de la o masa cu specific thailandez.

O combinatie exceptionala de arome si culori gasesti si in bucataria indiana. Sosuri curry (6.99 lei), iaurtul in stil indian cu 3.5% grasime (3.33 lei) sau ceaiul indian (7.99 lei) sunt cateva dintre produsele pe care le vei gasi la Lidl. Ca sa reusesti sa te apropii cat mai mult de modalitatea originala de pregatire a retetelor asiatice, foloseste tigaia wok (49.99 lei), un tocator din bambus (14.99 lei) si cutite japoneze de diferite modele (34.99 lei/buc).

Pentru a avea o masa care sa respecte in totalitate specificul asiatic, alege bauturi precum lichiorul de litchi (17.99 lei), sake (24.99 lei) sau lichiorul din flori de lotus (19.99 lei). Nu uita nici de setul de farfurii pentru sushi (34.99 lei) si setul de masa din bambus (19.99 lei), perfecte pentru o cina autentic asiatica.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Vino la Lidl intre 9 si 15 februarie sa afli cele mai mari placeri culinare ale Asiei! Timp de doua saptamani, lasa-te cucerit de arome exotice si combinatii de gusturi inedite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri