12 Ianuarie 2015 publicat în Noutati 19 share-uri

Amway prezinta paleta de farduri pentru ochi ARTISTRY Little Black Dress, perfecta pentru a conferi un aer modern machiajului traditional smokey eye.

Comunicat de presa

Colectia prestigioasa ARTISTRY Little Black Dress este conceputa pentru a crea orice tip de machiaj, realizand astfel o trecere rapida de la un machiaj de zi la unul de seara. Noua paleta de farduri pentru ochi in editie limitata, distribuita exclusiv de Amway, este prezentata intr-o caseta eleganta cu 8 nuante fermecatoare, obtinand un efect de eleganta discreta sau de stralucire uimitoare, perfect pentru toate petrecerile sezonului.

„Ochii indrazneti, pielea stralucitoare, culorile chic si versatile sunt punctele forte ale tendintelor din machiaj care definesc acest anotimp. Femeile care doresc sa isi puna in valoare machiajul obisnuit smokey eye pot adauga o tusa de culoare indrazneata, cum ar fi un violet dramatic sau un roz perlat. Invingeti frigul iernii si oferiti tenului un aspect luminos, care va va face sa straluciti la toate petrecerile”, spune Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY.

Colectia ARTISTRY™ Little Black Dress este usor de folosit. Rick DiCecca ne sfatuieste ca „in cazul in care se doreste aplicarea fardului de pleoape in straturi, pentru un efect fascinant, este recomandat sa incepem aplicarea de-a lungul liniei genelor. Astfel, daca este prea mult fard pe pensula, se va crea mai multa definitie pe gene, fapt care va conferi luminozitate si stralucire ochilor. Cu aceasta colectie fermecatoare este simplu sa ne jucam cu look-ul, iar un simplu mix & match nu are cum sa dea gres”.

Machiaj sofisticat si plin de culoare
Lucios, stralucitor, mat – paleta de farduri din colectia Little Black Dress este plina de optiuni. Creata special pentru brandul ARTISTRY™ si distribuita exclusiv de Amway, paleta contine nuante de culoarea prunei si o pensula cu doua capete care permite aplicarea fardului de pleoape cu unul dintre capete si a eyeliner-ului cu celalalt capat. In doar cateva minute, un look de zi se poate transforma intr-unul de seara.

Paleta de farduri de pleoape Little Black Dress este perfecta pentru a conferi un aer modern machiajului traditional smokey eye plin de culoare.
Noua paleta de farduri pentru ochi in editie limitata este prezentata intr-o caseta eleganta cu 8 nuante fermecatoare si o pensula cu doua capete, dupa cum urmeaza:
Pearl: alb translucid, lucios, scanteietor - sidefat
Candlelight: mov antic, mediu - sidefat
Evening Out: gri otel, mediu - sidefat
Midnight: mov satinat, mediu - lucios
Little Black Dress: negru profund, clasic, cu sclipici - sidefat
Glamour: mov profund, dramatic - mat
Stiletto: plumburiu deschis, cu luciu metalic - lucios
Sequin: roz pal, perlat - sidefat

Sugestii pentru machiaj de zi si machiaj de seara:

Machiaj de zi cu ARTISTRY Little Black Dress
1. Aplicati fardul de pleoape Candlelight din paleta de farduri de pleoape ARTISTRY™ Little Black Dress pe pleoape, amestecand in sus de la linia genelor catre pliul pleoapei. Intindeti fardul in pliul pleoapei, pentru a defini in mod subtil ochii.
2. Uniformizati fardul Candlelight de-a lungul liniei inferioare a genelor.
3. Aplicati fardul de pleoape Pearl sub sprancene.
4. Pentru ochi apropiati: Aplicati fardul de pleoape Sequin in coltul interior al ochilor.
Pentru ochi departati: Aplicati fardul de pleoape Stiletto in coltul interior al ochilor.

Machiaj de seara cu ARTISTRY™ Little Black Dress
1. Aplicati fardul de pleoape Sequin din paleta de farduri de pleoape Little Black Dress din gama ARTISTRY™ sub sprancene, ca fard iluminator.
2. Aplicati fardul de pleoape Glamour in coltul exterior al ochilor.
3. Aplicati fardul de pleoape Little Black Dress de-a lungul liniilor superioare si inferioare ale genelor.

DE UNDE POT FI ACHIZITIONARE
Colectia ARTISTRY™ Little Black Dress poate fi achizitionata prin intermediul celor 40.000 de Intreprinzatori Amway din Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati https://www.amway.ro/product/117817,paleta-de-farduri-pentru-ochi-artistrytm-little-black-dress#.VLOTV2SUe7o


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri