SOFIAMAN, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania, propune pentru sarbatorile de iarna din acest an, pijamale colorate, in spiritul Craciunului, atât pentru cei mici, cât si pentru cei mari, dar si modele de lenjerie intima in nuante seducatoare de rosu.

Comunicat de presa

Pentru un sfarsit de an de poveste, designerii brandului romanesc recomanda modele in nuante de rosu si verde cu imprimeuri inspirate de anotimpul rece: reni, spiridusi sau pinguini. Pantalonii in dungi sau carouri se afla si ei pe lista must - have a acestui sezon.

Pentru cei mici, parintii pot alege chiar si modele de body-uri sau rochite de Craciunita sau Craciunel.

Compleu copii - Sofiaman

Rochita pentru fetite

Totodata, rosul elegant de Burgundia este propunerea LISCA pentru lenjeria intima perfecta pentru perioada sarbatorilor. Cu sau fara push - up, modelele de sutiene reusesc sa imbine perfect confortul cu eleganta si feminitatea.

Produsele SOFIAMAN si LISCA se gasesc in magazinul online SOFIMAN (www.magazinsofiaman.ro), cât si in cele 8 magazine SOFIMAN din tara, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Reteaua de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SOFIAMAN este cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din România. Cu 8 magazine in toata tara si peste 300 de distribuitori nationali, brandul ofera produse pentru adulti, atât femei, cât si pentru barbati, dar si pentru copii si bebelusi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinte, calitate, confort si inovatie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale si tinute de interior din fibre naturale de bumbac, placute la atingere, completate uneori de modal si vâscoza si lenjerie intima confortabila.

LISCA este brandul international de costume de baie si lenjerie intima, fondat in 1955 in Slovenia. Cu o atentie ridicata fata de calitatea produselor si a proceselor de fabricatie, LISCA ofera modele ce vin in intâmpinarea nevoilor de frumusete, atractivitate si incredere in sine ale femeilor din toata lumea. Produsele LISCA sunt disponibile in România exclusiv in reteaua de magazine SOFIAMAN.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri