Intr-un sezon in care ghetusul este motiv de bucurie pentru cei mici, cei mari isi fac griji mai degraba asupra cazaturilor pe care le pot lua atat ei, cat si copiii. Si pe buna dreptate – traumatismele provocate de o cazatura puternica pot fi dintre cele mai serioase. O luxatie la picior sau o durere iritanta in zona spatelui iti poate strica toate planurile.Daca totusi nu ai reusit sa-ti pastrezi echilibrul si te-ai ales cu dureri si vanatai, remediul este usor accesibil: un kit de prim ajutor format din Fleximobil si Sindolor.

Comunicat de presa

Fleximobil te ajuta sa-ti pastrezi mobilitatea si pe timpul sezonului rece, astfel incat atunci cand esti pe cale sa cazi, muschii tai sa-si pastreze puterea si vigoarea de a retine corpul sa pice. De asemenea, Fleximobil este eficient in inlaturarea durerilor articulare si in stimularea regenerarii cartilajului din articulatii. FII FLEXIBIL SI MOBIL! Il poti gasi in patru forme de prezentare: Fleximobil Aktiv, capsule, gel si plicuri.

Sindolor este singurul gel cu 3 substante active (piroxicam, ciclobenzaprina, lidocaina) care combate durerea de spate prin 3 mecanisme de actiune: antiinflamator, analgezic si anestezic, ameliorand durerea si inflamatia. SINDOLOR GEL – FARA DURERE, E PLACERE. Il gasesti in farmacii sub doua forme de prezentare: 25g gel si 45g gel.

Informeaza-te mai mult despre beneficiile utilizarii celor doua produse pe www.fleximobil.ro, www.sindolor.ro si facebook/LaboratoareleFiterman

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri