Beautik Haute Parfumerie capteaza momentele speciale si transpune personalitatea fiecaruia dintre noi in universul rafinat si elegant al parfumurilor de lux.

Comunicat de presa

In prag de sarbatori Beautik Haute Parfumerie te intampina cu surprize rafinate intr-o varietate de arome inedite care ii vor incanta pe cei dragi. Parfumieri celebri prezinta numai in Beautik creatii unice, ingrediente pretioase si o varietate surprinzatoare de arome care te invaluie in magia unui Craciun parfumat.

Caron La Selection Set Cadou

Colectia La Selection este incununata de sase parfumuri unice... O lume a parfumurilor rare si a ingredientelor pretioase. Autentice si moderne, cele sase compozitii ale colectiei Caron intruchipeaza maiestria parfumierului Richard Fraysse de a inventa combinatii unice de arome.

Setul contine Etui si Refill cu cele sase arome exceptionale: Aimez-Moi, Lady Caron, My Ylang, Parfum Sacre, Nocturnes si Piu Bellodgia.

Colectia de Lumanari parfumate de la diptyque

In fiecare an, diptyque celebreaza perioada minunata a sarbatorilor printr-o colectie in editie speciala de Sarbatori. Culorile extraordinare, aromele captivante si ambiantele originale ne transpun, fiecare in felul lor, in sezonul sarbatorilor, trezind amintirile placute ale copilariei, desenate cu arome de brad sau turta dulce. Epice, Hiver si Resine evoca simbolismul Sarbatorilor, orizonturile albe incununate cu zapada si caldura gurmanda a caselor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Pluriel Globe Trotter Refill

Globe Trotter este un accesoriu ideal indiferent de zona, moment al zilei, perfect pentru a satisface viziunea olfactiva a parfumierului Francis Kurkdjian. Globe Trotter Gold Edition este un pulverizator pentru calatorie, plin de stil, avand capacitatea de a fi mereu reumplut cu aroma preferata.

Cea mai noua esenta a colectiei Kurkdjian, Pluriel, intruchipeaza o compozitie multifatetata, care transcende prin libertate si senzualitate... o calatorie voluptuoasa in timp si spatiu, cu acorduri chypre si florale de iris, iasomie, lacramioare, violete, flori de portocal, vetiver si patchouli.

Costume National Scent Intense Set

Misterul si stralucirea energiei infinite, cu accente lemnoase si senzatia unei calduri profunde. Scent Intense este o declaratie de individualitate si seductie, creat special pentru o femeie independenta, unica si rafinata. Setul contine EDP, Gel de dus si Lotiune de corp in aceleasi note lemnoase orientale.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Cadourile parfumate pot fi achizitionate si online de pe www.beautik.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri