Caudalie si Centrofarm au pregatit o surpriza clientilor pentru luna decembrie: in toate punctele de lucru Centrofarm se desfasoara Tombola Caudalie la care pot participa posesorii de card Centrofarm si posesorii de sticker Centrofarm Student. Campania este valabila si pentru cumparaturile realizate online, pentru comenzile plasate pana pe 31 decembrie 2014 inclusiv si achitate pana la 5 ianuarie 2015 inclusiv.

Comunicat de presa

Iubitorii brandului Caudalie au acum ocazia sa cumpere produsele Caudalie preferate si sa se califice automat la tombola daca realizeaza cumparaturi de minim 100 de lei pe un bon fiscal (in farmacii) sau pe factura (pentru online).Pentru fiecare 100 lei, o noua sansa de castig! Cardul Centrofarm si stickerul Centrofarm Student se pot obtine pe loc in farmacii.

Premiile tombolei sunt bijuterii Malvenski si seturi cadou Caudalie. Colierele, bratarile sau inelele din aur galben sau roz, cu diamante, sunt din colectiile Malvenski- Infinity, Venus sau Diamond Heart, create de Malvina Cservenschi. Castigatorii produselor Caudalie se vor bucura de produsele din gamele Divine (parfum 50ml si ulei de corp 50ml), Polyphenol C15 (ser 30 ml, fluid 15 ml si crema de ochi 5ml) sau Vinosource (crema sorbet 40 ml, crema de maini 50 ml si balsam buze). Sunt 37 de premii puse in joc; extragerea castigatorilor va avea loc pe 16 ianuarie 2015.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Fie ca vor cumpara produsele pe care le folosesc in mod obisnuit in ritualurile de ingrijire a fetei si a corpului sau ca vor opta pentru minunatele seturi cadou de Craciun, fanii Caudalie pot alege gama care li se potriveste: Premier Cru, Vinexpert, Divine, Polyphenol C15, Vinoperfect, Vinosource, Body Care, parfumuri, kit-urile de iarna pentru hidratare si ingrijire etc.

Produsele Caudalie pot fi achizitionate din punctele de lucru Centrofarm, online din magazinul Fan Shop Centrofarm de pe pagina Facebook Centrofarm sau trimitand mesaj la comenzi@centrofarm.ro.

Regulamentul campaniei este disponibil in farmaciile Centrofarm si pe www.centrofarm.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri