Trilogia "Stapanul Inelelor", premiata cu Oscar, o productie de proportii impresionante, a obtinut un vot de popularitate coplesitor din partea publicului, dominand topurile filmelor pe care europenii iti doresc sa le fi vazut la cinema.

COMUNICAT DE PRESA

Trilogia 'Stapanul Inelelor' domina topul filmelor pe care europenii isi doresc sa le fi vazut la cinema
Acest sondaj de opinie a fost realizat de Samsung pentru a marca lansarea primului televizor curbat UHD din lume.

TOP 10 FILME PE CARE EUROPENII ISI DORESC SA LE FI VAZUT LA CINEMA:


1. The Lord of the Rings: The Two Towers (Stapanul Inelelor: Cele doua turnuri) 35%
2. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Stapanul Inelelor: Fratia inelului) 35%
3. The Lord of the Rings: The Return of the King (Stapanul Inelelor: Intoarcerea regelui) 35%
4. Gladiator (Gladiatorul) 31%
5. The Matrix (Matrix) 30%
6. Saving Private Ryan (Salvati Soldatul Ryan) 25%
7. Forrest Gump (Forrest Gump) 25%
8. The Green Mile (Culoarul mortii) 24%
9. The Dark Knight (Cavalerul negru) 22%
10. The Dark Knight Rises (Cavalerul negru - Legenda renaste) 21%

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

"Toata lumea iubeste vizionarea superproductiilor in sala de cinema, pentru o experienta de vizionare cu adevarat captivanta. Echipa noastra responsabila de inovatie lucreaza de ani de zile pentru a reusi sa aduca aceeasi senzatie a marelui ecran si in casele noastre, astfel incat magia acestor filme sa poata fi retraita din confortul canapelelor noastre. Dupa ce am analizat, din mai multe puncte de vedere, sute de filme in cinematografele din Europa, am descoperit ca pentru a aduce experienta captivanta din cinema in propria locuinta, cheia este curbura ecranului. Aceasta perspectiva a dat nastere primului televizor curbat din lume, Samsung Curved UHD TV – ecranul care ajunge cel mai aproape de experienta pe care o intalniti intr-o sala de cinema”, a declarat Luke Mansfield, seful departamentului pentru Inovatie al Samsung Electronics, in Europa.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Filmele de aventura cu bugete mari au fost, de asemenea, populare in Europa, renumite pentru faptul ca ofera o experienta cinematica total captivanta. Titluri emblematice precum „Gladiatorul” (locul 4), „Matrix” (locul 5) si filmele din seria Batman, „The Dark Knight” (Cavalerul Negru) si „The Dark Knight Rises” (Cavalerul Negru - Legenda Renaste), au ocupat un loc semnificativ in Top 10.

De asemenea, unul din patru cinefili a votat pentru trei drame emotionale captivante care il au ca protagonist pe Tom Hanks, castigatorul premiului Oscar – „Saving Private Ryan” (Salvati Soldatul Ryan), „Forrest Gump” si „The Green Mile” (Culoarul Mortii), considerandu-le si pe acestea demne de urmarit pe ecranul de cinema.

Samsung Curved UHD TV ofera o noua experienta de vizionare a filmelor preferate

Televizorul curbat Samsung UHD duce la nivel superior experienta vizionarii TV in propria casa. Designul curbat este elegant din punct de vedere estetic si reuseste sa ofere imagini mai reale ca niciodata. Forma curbata a ecranului ofera utilizatorilor imagini mai profunde si un camp de vizualizare mai larg. Curbura televizorului mareste dimensiunile campului de vizionare printr-un efect de panoramare, iar distanta este egala de la oricare punct al acestuia catre ochi, ceea ce duce la minimalizarea distorsiunilor. Astfel, utilizatorii se vor simti in mijlocul actiunii din orice colt al canapelei ar privi la televizor.

Leagăn pentru toată copilăria Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Datorita noilor televizoare Samsung Curved UHD, utilizatorii se vor putea bucura si acasa de superproductiile preferate. Acum, filmele, emisiunile si evenimentele sportive preferate vor putea fi experimentate intr-un mod cu totul nou, cu un impact vizual mai puternic decat cel oferit de un ecran plat

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este un lider mondial in tehnologie, deschizand noi posibilitati pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare si descoperire neincetata, transformam lumea televizoarelor, smartphone-urilor, tabletelor, calculatoarelor, camerelor video, aparatelor casnice, imprimantelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor si solutiilor cu LED-uri. Avem 286.000 de angajati din 80 de tari, cu vanzari anuale de peste 216,7 miliarde de dolari(US). Pentru a descoperi mai multe, va rugam sa vizitati www.samsung.com.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri