(P) DONA lanseaza campania de vara 'Sfaturi bune, premii pe masura'

12:06, 24 Iunie 2014 publicat în Noutati

72 de biciclete si 10 excursii in Zürich, Viena sau Amsterdam

Comunicat de presa

Reteaua de farmacii DONA a lansat, pe 21 iunie, campania de vara „Sfaturi bune, premii pe masura”, prin care pacientii fideli pot castiga zilnic cate o bicicleta sau saptamanal calatorii in Elvetia, Austria sau Olanda. Campania, care se va derula pana pe 31 august 2014, va fi sustinuta printr-o ampla promovare in mediile TV, radio si online. Regulamentul campaniei si alte detalii sunt disponibile pe www.farmaciiledona.ro si pe pagina de Facebook.

Citeste si:
Grupul Lavazza anunță planul de a avea o amprentă de carbon neutră...
Grupul Lavazza anunță planul...

„Unul dintre motivele principale pentru care oamenii aleg serviciile noastre sunt recomandarile personalizate pe care le primesc de la farmacistii DONA, in plus fata de gama extinsa de produse, preturile bune si serviciile medicale gratuite pe care le asiguram. Vara aceasta vrem sa ii rasplatim pacientii fideli cu premii pe masura. In plus, ii asteptam in farmaciile noastre cu oferte speciale la produsele de protectie solara si nu numai”, a declarat Radu Dumitrescu, Director de Marketing DONA.

Valoarea totala a premiilor este de 158.000 lei (TVA inclus). Pacientii fideli pot castiga zilnic, printr-un sistem de tragere la sorti computerizata, una dintre cele 72 de biciclete - 36 biciclete de oras, Elops 300 sau 36 biciclete Rockrider, RR340 C2. De asemenea, saptamanal se va extrage cate un castigator al celor 10 calatorii, la alegere, in Zürich, Viena sau Amsterdam. Vor fi acoperite cheltuielile de transport cu avionul, transport aeroport-hotel, cazare, mic dejun si cina, turul orasului si asigurarea de sanatate, pentru doua persoane.

Citeste si:
Activități pentru a sărbători femeile din viața ta în această lună
Activități pentru a sărbători...

La campanie poate participa orice persoana fizica cu varsta de minimum 18 ani impliniti pana la data inceperii campaniei si cu domiciliul stabil in Romania. Persoanele care doresc sa participe trebuie sa detina si sa foloseasca unul dintre Cardurile de Fidelitate (DONA, DONA Copilul Meu sau DONA Diabet) in perioada campaniei.
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri