12:01, 17 Ianuarie 2014 publicat în Noutati

Un proces stiintific a permis transformarea fazei lichide in cea solida, iar aceasta descoperire din industria sticlei a condus la o inovatie in industria cosmetica pentru ingrijirea parului. Acest schimb de tehnologie, rezultat in urma a 17 ani de cercetare si parteneriat intre Universitatea Jussieu si Laboratoarele L'Oréal, a condus la gasirea unei solutii personalizate pentru rezolvarea problemelor parului subtire.

Comunicat de presa

La baza acestor formule sta Filloxane, un ingredient activ multi- functional care poate patrunde in profunzimea fibrei capilare pana la nucleu.

Citeste si:
GETT’S a lansat un magazin online de produse de beauty
GETT’S a lansat un magazin...

Este o descoperire stiintifica majora, care ajuta parul subtire si lipsit de stralucire mai mult decat a putut-o face natura.

CE INSEAMNA PENTRU PAR LIPSA DENSITATII

Citeste si:
Cum să tunzi și să stilizezi părul fin? 3 trucuri de la stiliști
Cum să tunzi și să stilizezi...

EXPLICATIA STIINTIFICA Diametrul unui fir de par adult variaza intre 0,04 mm si 0,12 mm, depinzand de marimea papilei sale dermice. Papila dermica se afla la baza bulbului parului si contine celule. Studiile au aratat ca volumul si cantitatea celulelor din papila dermica joaca un rol determinant in grosimea firului de par.

CE SIMT FEMEILE Femeilor nu le place sa aiba parul subtire si vad asta ca pe o lipsa de volum si fermitate. Aceasta problema este combinata cu ingrasarea acestuia, care, in acest caz, este mai rapida decat la alte tipuri de par.

CUM ARATA PARUL FARA TEXTURA Lipsa densitatii face ca parul sa fie greu de aranjat, chiar daca este vorba de o coafura naturala sau una sofisticata. Parul este nedisciplinat, se incurca si se electrizeaza cu usurinta.

FIBRALOGY ESTE SOLUTIA STIINTIFICA PENTRU UN EFECT DE DENSIFICARE DIN INTERIOR Aceasta “magie” te ajuta sa spui adio parului moale, acesta pastrandu-si volumul si la doua ore dupa periaj. Fibralogy ofera parului volum si densitate. E imposibil sa ai volum daca nu ai un par puternic. Fibralogy actioneaza delicat asupra parului subtire, ajutand fibra capilara sa se”umfle”din interior. Parul moale si subtire nu are densitate si de aceea are nevoie de textura. Calitatea parului este imbunatatita imediat si rezista datorita progresului in stiinta fibrei capilare.

O O O MICA MOLECULA O MARE TRANSFORMARE

1. FILLOXANE PATRUNDE IN PROFUNZIME Filloxane este o molecula care are abilitatea de a-si schimba starea lichida intr-una solida. Tehnologia exclusiva Fibrology permite moleculei Filloxane sa patrunda in profunzimea fibrei capilare, pana la nucleu.

2. MARESTE DIAMETRUL FIBREI CAPILARE Datorita abilitatii lor de a crea conexiuni multiple cu fibra capilara, molecula Filloxane creeaza o noua materie capilara, iar parul se simte instantaneu mai dens.

3. EFECT DE LUNGA DURATA Formula bogata in Filloxane ofera mai mult volum parului si densificare de lunga durata.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri